Aktív témák
-
Freemail-ről Gmail-re én így húztam át a leveleket:
1. Gmail -> Beállítások -> Levelek ellenőrzése más fiókokból (POP3 segítségével) -> Saját tulajdonú POP3-fiók felvétele -> Hozzáadtam a freemail-est, így meglettek Gmail-ben a bejövő leveleim.
2. Gmail-ben ezeknek adtam egy saját címkét, pl. freemail-bejövő
3. Freemail-ben a bejövő leveleket átraktam egy külön mappába, pl. Bejött levelek
4. Freemail-ben a kimenő leveleket átraktam a bejövő mappába
5. Gmail-ben megint importáltam a pop3-as leveleket, ezeknek freemail-kimenő címkét adtam
6. Freemail-ben a bejövő mappából visszaraktam mindent a kimenőbe, a Bejött levelekből a bejövőbe (vissza az eredeti állapotra)
7. Freemail -> Beállításaim -> Átirányítás -> Csak továbbít (freemail-en nem marad meg a levél) vagy Továbbít és helyben kézbesít (freemail-en is megmarad 1 példányban)Freemail-ben minden visszakerült a helyére, és Gmail-ben freemail-bejövő és egy freemail-kimenő címkével megvannak a leveleim. Leírva soknak tűnhet, gyakorlatban 10 perc alatt kész. Elsősorban azért váltottam, mert freemail-re nagyon sok levelet nem kaptam meg, gmail-en ilyen gondom eddig nem volt. Nagyon jó a levél összefűz funkció is, a hosszabb levelezések is egyetlen levélként jelennek meg. Gmail-hez van böngésző kiegészítő, ami azonnal mutatja, ha levelem jött.
Régen ha 3 hónapig nem jelentkezett be valaki freemail-re, akkor törlődött az email fiókja, ezért havonta 1x bejelentkezek a 4 fiókomba.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest