Hirdetés
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Na látod, én meg nem viszek magammal kihajthatós térképet, sose szerettem, és ugye már nincs is ez miatt rá szükség (nem beszélve arról, hogy azon nem tudom hol vagyok épp, itt meg rögtön látom)
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)Sztem van köze hozzá
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off. 
Aktív témák
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyértelműen jó lenne a keresés, de nekem pl. így is tetszik (és ha lesz benne, akkor meg még jobban fog tetszeni
) Lényeg a lényeg: Innen már egyértelműen látom hogy elindultak egy offline is használható térkép irányába (nem csak amolyan Labs féle sztem átláthatatlan módon)
illetve nem a magyarsághoz ahogy írod, hanem a tipikus mai magyarhoz): örök elégedetlenség, soha semmi nem jó, ráadásul úton-útfélen hangoztatva.
De ezt hagyjuk, ez már nagyon off.