Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Ferenc1989
üzenetére
A fizetős DropSync tud Dropbox-ot szinkronizálni, akár azonnali le/fel-töltéssel is. Bár nekem 24 órásra van állítva, mert amúgy szerintem elég durván fogyasztana. De a lehetőség mindenképpen adott, ha valakinek az azonnali rendelkezésre állás a lényeg. Egyébként okos és egyszerű kis kiegészítő ez, mert lehet csak WiFi-t választani, meg akksi szint határt is. Az egyetlen dolog amit hiányolok belőle, hogy nem lehet neki megmondani, hogy konkrétan naponta hány órakor szinkronizáljon. De végülis ha nyomsz neki egy manuális szinkront este 8-kor, akkor a következőt 24 óra múlva csinálja.
(#39370) mkRoland
Szerintem (#39364) xSide-tól megkaptad a tökéletes választ, magam is épp ezt akartam javasolni, csak egy másik programmal, ami ugyanezt tudja.(#39355) Melack
Nem mintha odáig lennék az Erste-ért, mert már egy párszor próbáltak, és be is húztak ezzel-azzal, de a netbankjukkal, és a netes vásárlási megoldásukkal teljesen elégedett vagyok.
Számlanyitáskor adtak egy virtuális kártyát, amivel neten lehet fizetni. Az alap számlámhoz van ez is hozzárendelve. Netbankon vagy Telebankon keresztül tudom megemelni a limitjét, és máris vásárolhatok vele teljesen biztonságosan, mert csak annyit teszek rá, és annyi időre, amennyit, és ameddig használni akarom. Külön díja sincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Nem, amit meg akarsz nyitni, azt tölti le.
-
válasz
Ferenc1989
üzenetére
Telefonra nem szinkronizál le a dropbox. Be is bacna! 3-4 gigát leszedne a 100 megás mobilnetemen

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Sweet.tv - internetes TV
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Nikon DSLR topik
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi