- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
mandras81 #38623 üzenetére
Az accountoddal belépsz ha regisztráltál, és ott is lesz hívás lista, díjakkal együtt, hogy mi mikor mennyibe került pontosan.
Egyébként a szabad perceket általában feltöltés után kapod, tehát csak úgy a nagyvilágba nem tudsz ingyen telefonálni. Bár ez nem 100%, én ingyenes vezetékes számos szolgáltatóhoz még nem fizettem be, csak a feltételeket olvasgattam én is. Valami olyasmi rénlik, hogy mondjuk 10€ után kapsz havi mondjuk 300 ingyen percet, és akkor az él néhány hónapig. De ezek a részletes feltételek már tényleg annyira változóak, hogy szolgáltatóként eltérnek, le vannak ezek írva részletesebben is, ha kicsit jobban feltúrod a honlapjukat.(#38627) Dikri
Küld az, csak be kell állítani, nálam működik. Szintén ActionVoip-ozok.
Te használod egyébként 2/3G-n?
Én egyébként azért nem mondtam le teljesen az előfizetésem, mert az ActionVoip sajna nagyon fos minőségű, nap közben meglátszik rajta, hogy foglalják a sávszélességet, é baromira nem elég. Nem csúcsidőben már használható kategória. -
Dikri
aktív tag
válasz
Én az AtionVoip-ot használom. Igaz fizetős a vezetékes, br:2Ft, de a mobil csak br:12Ft.
Én ahogy számolgattam ez éri meg a legjobban jelen pillanatban. Egyedül az a hátrányuk, hogy hívoszámot nem küld
Én minimum dijcsomagba is tetettem magam és ezen telefonálgatok. Ráadásul ezt a .... kormány sem tudja megadóztatni. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
ahogy Magnat mondja. Akkor van "Freedays-ed" ha feltöltesz 10 eurót, ekkor 4 hónapig ingyen hívsz vonalasakat kb akárhol, akármilyen hosszan. Ezután az egyenlegedből vonódik le az egyébként alacsony összeg, de ha rátöltesz akkor újra van 4 hónapod + a megmaradt egyenleg. Van magyar behívószám tehát pc és internet nélkül is megy, persze a helyi hívást ki kell fizetni.
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
ezeknél a szolgáltatóknál konkrétan nem néztem, de pár éve mikor próbáltam 1-2 ilyet, akkor úgy volt, h egyenlegfeltöltés után általában 90-120 napig hívhattad ingyen Freedays keretében az akciós országokat. Erre azért van szükség, mert az egyenleged alapvetően nem veszik el a legtöbb szolgáltatónál, de az meg nyilván nekik sem biznisz, h egy alkalommal töltesz 10 EUR-t és az idők végeztéig ingyen beszélsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest