Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Ezek szerint akkor fejlesztettek rajta azóta. Én talán olyan fél éve néztem, mikor a Dropbox-ot csináltam, hogy melyik mit tud, de akkor még elég butuska volt.
Szinkronizációt használod benne? Valós? Mármint kétirányú és automatikus, és időzíthető is?
Egyébként az 5 giga tényleg jobb, de Dropbox-on már termeltem magamnak 12-őt, úgyhogy egyelőre elégedett vagyok azzal. -
petipetya
nagyúr
Meglestem már én is ezt a sugarsyncet... Eddig két androidos eszközre telepítettem és 1-2 perc múlva mindkettőn ugyanazt a közös mappát láttam, amiben a dokumentumok találhatóak. A funkcionalitása egyszerű, mivel mindenre azonnal rájöttem. Emellett tényleg elbújhat a gdocs és a dropbox is.

-
decoati
aktív tag
pl. ha a felső képen használni is akarod a linkelést, kiírja h. umm-ööö... szori, de most nem alkalmas. Vágólapra csinál linket, de ha használnád, kiírja h. a hivatkozott fájl nem létezik. Ráadásul a fájl-hosszúklikk-megosztás listába valahogy nem került be a sugarsync. Nekem. sgs stock
Desktopon lehet hogy szuper...
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- GTA V
- Hardcore café
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi