Hirdetés
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Fehércápa
üzenetére
És mi a bajod vele? Ilyen esetekben teljesen megtéríti a bank a károdat. Semmiképpen nem veszíthetsz pénzt 1 Ft-ot sem. Még akkor is csak max. 50000 Ft-ig vagy felelős, ha a te hibádból történik az eset (pl. kint hagyod a bankkártyád az asztalon az étteremben, és ellopják).
-
Kakumix
senior tag
válasz
Fehércápa
üzenetére
A netes kártyás fizetéshez rengetegszer le lett már írva, hogy csak olyan kártyát szabad használni, amit direkt netes vásárlásokra adnak ki a bankok. Ezek banktól függően különböző biztonsági megoldásokat használnak pl. elkülönített számla van hozzá, ahová a vásárlás előtt annyit töltesz fel amennyit fizetned kell vagy sms-sel aktiválható tranzakciós időablak, stb. De a nem netes kártyáknál, szerintem mindnél be lehet állítani limitet is, ami a lopástól nem véd de korlátozza az elszenvedhető kárt. Persze, mint minden biztonsági eljárás kényelmetlen és korlátozza, kényelmetlenségre kényszeríti a tulajdonost is.
-
chab7
addikt
válasz
Fehércápa
üzenetére
És nekem ennek megint csak valami kamuhír szaga van.

Valahogy nem tudom nem azt gondolni, hogy vagy a külföldi benzinkutakat akarja a magyar háttérbe szorítani kicsit, mert ugye ha ott rizikós a kártyás fizetés - márpedig sokan vásárolunk azzal - akkor majd a magyarhoz megy tankolni az illető, vagy valahogy a karácsony van benne a stikliben , de erre a konspirációra még nem jöttem rá csak lappang az agyamban

-
válasz
Fehércápa
üzenetére
Ha elolvastad a cikket, akkor láthatod, hogy nem a market által lettek megkárosítva, hanem tankolás közben.
Ha a farzsebedben hordod a pénztárcád, akkor is ki vagy téve a rablásnak, akár még agyon is üthetnek egy-két ezresért.
Ezért szerintem fölösleges pánik hangulatot kelteni.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)