Hirdetés
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
BalanceR
üzenetére
Köszönöm, köszönöm
Találtam köztük olyat, ami még nem volt meg. Ha elmeséled (akár priviben), hogy hogyan kell feltölteni, nekem is van már pár könyvem, borítóval. A legtöbbet én herkesztettem, ezért nincsenek bennük fejezetcímek, csak úgy jönnek egymás után a fejezetek. Ha van rá igény, és elmondjátok, hogyan kell, felteszem őket valahova. A teljesség igénye nélkül (szerző szerint): Anthony Grey, Dan Brown, Csernus Imre, Leslie L. Lawrence majdnem összes, Vavyan Fable összes, Wilbur Smith.Ha valaki az FBReader-t szereti, azon is lehet epub kiterjesztésű könyveket olvasni

Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Találtam köztük olyat, ami még nem volt meg. Ha elmeséled (akár priviben), hogy hogyan kell feltölteni, nekem is van már pár könyvem, borítóval. A legtöbbet én herkesztettem, ezért nincsenek bennük fejezetcímek, csak úgy jönnek egymás után a fejezetek. Ha van rá igény, és elmondjátok, hogyan kell, felteszem őket valahova. A teljesség igénye nélkül (szerző szerint): Anthony Grey, Dan Brown, Csernus Imre, Leslie L. Lawrence majdnem összes, Vavyan Fable összes, Wilbur Smith.