Keresés

Aktív témák

• chab7

addikt

válasz Keresztapper #19567 üzenetére

Most mit kell ezen annyit lovagolni? Én csak arra utalok, hogy ha még jogilag teljesen elfogadott is a felvétel, ez akkor is egy borzasztó etikátlan dolog, és annyi de annyi ember csinálja, hogy felfordul a gyomrom a mai világtól, hogy ilyenekhez kell folyamodni a nagy versenyben a kis forintocskáért. Mi jön ezután? Egymás lelövése?
    Véleményem szerint ez undorító akárki is akármit mond.
    Vannak esetek mikor igaztalanság miatt kellhet. De nem ennyi esetben mint itt előfordul.
    Ha ennyire gáz van, nem egymás beszélgetését kellene felvenni, hanem odébbállni tisztább környezetbe.
    Ez tök olyan, hogy ha koszos az utca, akkor én is csak úgy kidobom a szemetet, mert elfér?

(Ja és nem mutogatok jogszabályt mert nem a jogi oldala izgat ennek , hanem ez az erkölcsi, az meg nem papíron, hanem fejben dől el.)

• TRob1

veterán

válasz Keresztapper #19567 üzenetére

bizonyítani kívánt jogsértéshez képest nem okoz aránytalan sérelmet. - Na és ez az, amibe elég gyakran bele lehet kötni (csak egy jó ügyvéd kell :D)

Egyébként meg nekem volt egy kissebb sztori anno, mikor még ex-főnököm ki akart rúgni, ha nem szolgáltatok be a cégnek egy bizonyos terméket, amit Én nyertem (a cég olyan termékekkel foglalkozik) :Y Én meg vettem "felfelé" ezt a kis csevejt (persze nem tudott róla), aztán ügyvéddel beszélés, és azt mondta, hogy még én járnék pórul ha a beszélgetést bíróságra vinném. :Y (Végülis nem lett belőle semmi, se kirúgás, se termék beszolgáltatás :D)

Aktív témák