- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Válaszolok én is ha nem gond mert úgy emlékszem ezt már többen is kérdezték, lehet nem ebben a topikban.
Az óra widget azért jó mert ma már szinte senki nem hord karórát, 5-6 évvel ezelőtt is már azt láttam osztálytársaimnál, hogy előkapják órán a telefonjukat és azon nézik meg az időt. Akkor én még hordtam karórát, pedig volt mobilom is de 2-3 éve már nem hordok én se.
Az időjárás, hogy mennyire pontatlan azon lehet vitatkozni, én nem hajszálpontos fokokat akarok a jelenlegi időről hanem inkább az előjelzések érdekelnek, az esti, a holnapi vagy az azutáni és ott is annyira, hogy megmondja, hogy esni fog-e vagy sem vagy nagyon hideg vagy nagyon meleg lesz-e. Ezt szinte mindegyik jól tudja, az ha éppen 23 fokot jósol és 26 lesz nem annyira érdekel.
Meg persze jól néznek ki.
Pl. nálam most a Go Weather LG widget a menő.
-
Istwan
tag
Ez érdekes felvetés. Már én is többeket akartam megkérdezni hogy valyon miért használnak 2-3 féle órát meg kicsit sem pontos idöjárás jelzést...mikor már mindenhol van tv, rádio és 15 percenként nyomják a meteorológiát. A jelenlegi idöjárást megtudva, meg csak kinézünk az ablakon. .... Meg néha olyan háttereket használnak, hogy már nem lehet tudni hogy mi az ikon és mi a háttér grafika.
Számitottam a kissé felháborodott válaszra. Ezért sem firtattam.
Szerintem ott a válasz hogy : Valaki munkára használja a mobilt, valaki meg szórakozásra. EBBEN NINCS SEMMI KIVETNI VALÓ...még mielött valaki erre is támadna. -
Breki
veterán
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest