Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #20024 üzenetére
Na míg a marketra való fizetéssel hadakozok (most épp azt próbálom a fejébe verni hogy EU állampolgár vagyok, ne kérjen már tőlem amerikai államot valós ZIP kóddal) írok egy kis negatívumot is, csak úgy, kukacoskodásból, nehogy a sok jóból is megártson a sok
Az az egyetlen problémám van vele, hogy az egész rettenetesen hosszú.
Szívesen olvasok hasznos és "kötelező" alkalmazásokról és azok rövid leírásáról, főleg az olyanokat amik a kezdőknek szólnak, de hosszúra sikerült és túl sok információt tartalmaz és amire azt egy totál kezdő (aki mondjuk életében most vett "okostelefont" vagy csak most kezdi érdekelni mit is tart a kezében és másképp kezd tekinteni a telefonjára mint egy holmit amit divatból vett telefonálásra) megemészti, szerencsétlennek megfájdul a gyomra és kedve megy az egésztől, szerintemPersze ettől függetlenül jó és hasznos a leírás, csak a célközönségnek (kezdők, ugye?) szerintem túl sok így, egybe, egyszerre.
#20026: te, ugye te nem azon lúzerek egyike vagy, aki az utcán sétálva a pocsék minőségű telefonhangszóróján keresztül bömbölteti a duc-duc vagy akármilyen zenét, és ezzel irritálva vagy idegesítve minden járókelőt?
Amúgy hangerőszabályzó gomb? Csodákra képes a hangerő csökkentése
nem minden telefon hangszórója szól magas hangerőn elfogadható minőségben.
-
Necc
addikt
Egy erdekes jelensegbe futottam bele a droid marketen, nevezetesen ha egy fizetos alkalmazast szeretnek megvenni, eloszor megker, hogy jelentkezzek be ujra, majd atiranyit a bejelentkezesi oldalra, ahonnan ismet atiranyit arra a pontra amikor megker, hogy jelentkezzek be ujra es egy vegtelen loopban keringtet a rendszer.
FF 6.x es 7.x verziokkal probalkoztam, 2 gepen, teljesen eredmenytelenul.
-
Necc
addikt
válasz
hackeeeee #19867 üzenetére
Kosz, de ezzel nekem sokat nem mondtal
A firefox is ugyanezt csinalja... atomlassan tolti be az oldalakat (EDGE halozaton nem meglepo), majd mig ofelsege dolgozgat a hatterbe dobom, errefel visszanyitaskor ismet betoltodik a program es csont elorol kezdi az oldal betolteset.
Papirforma szerint 512MB RAM van a mobilban, es ez is ennyire keves lenne? (Konkretan: SE Xperia Pro, asszem megegyezik a Neo specifikacioval csak +ban van qwerty +droid 2.3.4 fut rajta)
-
Necc
addikt
Van ra valami leiras/tweak/app akarmi, amivel megtagadhatom a rendszernek egy program bezarasat?
Kicsit kezdem unni, hogy ha egy jatekot egy pillanatra a hatterbe kell dobnom, mert pl. egy IM-re valaszolok, vagy mert jon egy SMS/email amit el szeretnek olvasni, akkor sehogy se tudom a jatekot eredeti allapotaba visszanyitni, mindig bezarja
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #19801 üzenetére
Pontosan ilyet kerestem
Majd hetfon fog megint fustolni a masina a nyuzastol, majd akkor kiderul mennyire jo/rossz
Amugy a mostani marketen tobb hasznos informacio fer ki. Ketsegtelen, az elozo design-ra jobb volt, de a kepernyo nagy reszet csak szo szerint zoldseg toltotte ki
Hmmm mar kezdek osszeutni valami listat hogy miket is keresek
- konyvtar alapu kenezegeto
- valami widget ami kijelzi a havi adatforgalmam es a rendszerbeli adatszamlalot hasznalja es nem maga mericskel -
Necc
addikt
válasz
petipetya #19784 üzenetére
Kosz, de sajnos az se az amit kerestem, de ido kozbe feltalaltam a spanyol viaszt: kirakom az altalam hasznalt programok ikonjait az asztalra es rabokok. Ha nem fut elinditja, ha fut ugyis az aktualis allapotahoz visz.
----------------------------------------------------
Viszont lenne meg 1 dolog: olyan zenelejatszot es kepnezegetot keresek, ahol kivalasztom a konyvtarat, es abbol tudom lejatszani az adott mediumot (olyasmit mint pl. a PC-s winamp, ahol megfogom a konyvtarat, drag&droppal bedobom a playlistben es elkezdi jatszani a mappaban es almappaban talalhato osszes zenet).
Sajnos ez a "x@rjuk az osszes zenet/kepet/videot egybe ami a telefonon barhol talalhato" mentalitas azota nem tetszik, miota bevezettek, es a kitalalojat fa testapoloval 'apolnam' minden aldott napTalaltam ilyen zenelejatszot, viszont a programozoja a legnagyobb idiota a vilagon, ugyanis kozonseges, normal prioritasu app-kent kezeli a rendszer, es ha kb. 5 percnel tovabb van a hatterben, vagy ha eppen vege van a zeneleszamnak, akkor a rendszer automatikusan bezarja.
-
Necc
addikt
válasz
aggleány #19746 üzenetére
Igen megtaláltam
, viszont az inkább olyasmi mint a windowsban a feladatkezelő, de nekem valami olyasmi kellene, mint windowsban az alt+tab
Ráadásul miért írja ki hogy 175MB RAM van használatban amiből 125MB szabad? Ez így összesen is csak 300MB és nem 512MB ami papírforma szerint a készülékben is van, 112-t zabálna le a GPU
?
-
Necc
addikt
válasz
domerator #19742 üzenetére
Kezdő vagyok ehez a rendszerhez és semmi sincs leírva abba a bűvös 1. postba hogy miket kell leírni így csak a saját fejem után tudtam menni és leírtam az OS verzióját amit az "about" részből kotortam ki.
Amit javasoltál majd kipróbálom, de a marketes screenshotok alapján ez is az eléggé komplexnek tűnik.
-
Necc
addikt
Üdv.
Egy olyan programot vagy megoldást keresek android 2.3.4-ra, ami a gyárilag "legutoljára futtatott" alkalmazások helyett csakis és kizárólag az éppen futó alkalmazásokat mutatja.
Nem kell hogy task/service/process killerslaughter meg hasonló agyonbonyolított marhaság legyen, csak egy rém egyszerű app vagy tweak kell ami a fentieket megcsinálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest