Aktív témák
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Ismet HELP!
A marketen van egy 1weather nevu alkalmazas, amit nem lat a defym.
Ranezne valaki masfajta teloval es ha latja, tisztelettel kernem az elmentett apk-t, halasan koszonom elore is.
(nem tudom milyen ez az idojaras app, de igy ki sem tudom probalni) -
domerator
veterán
válasz
idegenufo #29248 üzenetére
Miert nem veszel egy teszkosamsungot? Olcso, neked jo lesz sms-re, eladod a mostani telodat, a kulonbozetet elmekized es minket is bekenhagynal... fontold meg.
... de ha ezt nem fontolod meg, akkor legalabb azt, hogy menj a telod topikjaba es azt szemeteld teli, ne a kozos topikokat legyszi. -
domerator
veterán
Pontosan... en is utaltam eloszor a virtualis keyboardot, de miota nem vagyok lusta elforgatni, azota nagyon kenyelmes, bar igy ket kez kell hozza es meg igy se fogja sose utolerni a hardverest. Minden telonak kellene egy qwerty hardveres (kihuzhato) verziojanak lennie (a candybar sucks).
Mindenesetre kedves idegenufo, egy kicsit alkalmazkodhatnal mar a forum szokasaihoz es minimum offba tehetned az effele kirohanasaidat... egyebkent lehet butatelefont kapni boven, szoval elotted a palya... vagy valaki Parat fog a homlokodhoz minden reggel, hogy csak okostelot hasznalhatsz aznap? -
-
domerator
veterán
Segitene nekem valaki, akinek a Wallpapyrus app kompatibilis a telojaval, hogy leszedi a marketrol es felteszi valahova? Defyre azt irja, hogy nem kompatibilis, Blade viszont igen...(ki erti ezt? nem hiszem, hogy a felbontas miatt)
Koszi elore is! -
-
-
domerator
veterán
Szeretnek egy egyszeru digitalis orat (datummal, vagy anelkul) a home-ra, lehetoleg felig atlatszot, de semmikepp nem hattereset. Kerestem a marketen, de elvesztem a nagy valasztekban.
Make your clock kiesik, mert nem megy miui launcheren.
Regota letezik valami olyan, ami nagyobb szamokat tesz ki es atfedik valahogy egymast... olyasmire gondoltam. Stilusos, dizajnos, egyszeru kellene.
A tippeket elore is koszonom. :-) -
domerator
veterán
válasz
Mulderpapa #27817 üzenetére
Hihetetlen... lehet, hogy van valami ingyenes limit kipróbálásra?
-
domerator
veterán
válasz
Mulderpapa #27812 üzenetére
Hívni tudsz... ez azt jelenti, hogy kapcsol is? Beszélgettél is viber nélküli számmal?
-
domerator
veterán
válasz
F-ECT$ #27725 üzenetére
Pedig hidd el, nem alaptalanul írtam... most kipróbáltam a Defy gyári headsetjével (nem fülhallgató, hanem headset... tehát mikrofonos)
Soundhound simán elindul és a player által játszott számot felismeri úgy, hogy az egyik füldugót a headset zsinórjába épített mikrofonhoz tartom.Nem tudom milyen telód, vagy headseted lehet...
-
domerator
veterán
válasz
F-ECT$ #27705 üzenetére
Mikrofon nélküli Sennheiserrel most próbáltam ki másodszor, hibátlanul működik, hogy odatartod a fülest a telefon mikrofonjához kb. fél hangerőn. Saját mikrofonos headsettel nem próbáltam, de azzal én a headset mikrofonjához tartanám a fülest.
Szerk:
... hogy egyértelmű legyek: 1 db telefonról beszélek, elindítom a rádiót (vagy akár playert, mindegy), home, elindítom a soundhoundot és a fülhallgatót odatartom a telefon mikrofonjához... tehát ugyanazon telefonról van szó, nem kettőről. -
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
Teasüti #27076 üzenetére
A marketről nem tudod leszedni?
------------------------------------------
(#27075) hunfatal:
Ezt mondtam én is (közben rákerestem, mert nem vagyok infós)... szinte ugyanezeket akartam én is beírni.
Emiatt a korlát miatt szívok egy külső vincsivel egyébként, mert belga fejjel FAT32-n kezdtem használni és már annyira megtelt, hogy nincs máshol helyem, ahova pakolhatnám a cuccokat egy átformázás erejéig... így meg egy dvd-t nem tudok rámenteni, csak széttépve... -
-
domerator
veterán
Elmondom.
A szolgáltatói hangpostát neked kell jópénzért visszahívni, ha pedig a telefonodon lenne a hangposta, azt költségmentesen meg tudnád hallgatni. A hívónak meg olymindegy, mert fizet az üzenethagyásért is, meg akkor is ha a lokális üzenetrögzítőre beszél(ne).
Hát ezért.
-
domerator
veterán
válasz
doddencs #26275 üzenetére
Csak egy irányba megy szerintem. Még nem próbáltam, de úgy lehetne megoldani, hogy csinálsz egy könyvjelzőt a miniben és szinkronizálsz. Ekkor a pc-n a könyvjelzők között lesz egy opera mini mappa. Ha oda bemásolod azokat a könyvjelzőket, amit a miniben is akarsz, akkor azok átkerülnek a minibe is.
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
kissandras20 #24353 üzenetére
Miert nem jo neked, ha a QuickPic megcsinalja helyetted es mukodik is? Hosszu nyomas a mappan...
-
domerator
veterán
válasz
RootRulez #24299 üzenetére
Köszi... akkor nincs más megoldás ezek szerint... na mindegy, ezért nem teszek fel plusz egy progit... a rom amúgy tud magyrul, csak én jobb szeretem angolul, mert volt már rá példa, hogy magyar nyelvre állítva egyes romok hibáztak.
Ha majd nagyon kell a Navigon, akkor átállítom a romot magyarra (vagy hagyom a navit angolul dirigálni), vagy használom azt a másikat...
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Hölgyekurak,
Amennyiben angol nyelvű romot használok, akkor a Navigon-t hogyan tudom rávenni, hogy magyarul beszéljen?
-
domerator
veterán
"Vazze, beállítom a gyárit, és ébreszt amikor kell. Mi kell még hozzá, Full HD grafika CGI-vel, 7.1 THX hanggal, kávéfőzővel meg fogmosóval, és Dzsásztin Bíbert vetítse a plafonra???"
Hehh... így vagyok vele én is... épp tegnap vadásztam olyan alarmot, amiben CSAK alarm van, egyetlen jóság kell, hogy emelkedő hangerőt lehessen választani... hát alig találtam... apám, olyan alarm clockok vannak, hogy egy taskert előbb beállítok, mint azokat...
Ez az alvásfigyelős cucc meg egy vicc...
-
domerator
veterán
Köszi,
tisztában vagyok vele, hogy ma egy rakás emberke a világban a hisztériakeltésből él, valamint azzal is, hogy magunkról is mindent kifecsegünk már...
Ebben számomra az volt a durva, hogy az amcsi HTC pl. gyárilag bebetonozza az appot, ráadásul fenyegetik a manust, aki észrevette és tesz ellene. -
domerator
veterán
-
domerator
veterán
válasz
llaszlo #23297 üzenetére
Hmmm... végülis három-négy postodból jött össze az az infó halmaz, amit egy rendes kérdésbe elsőre illik beleírni... de mindegy...
Ha keresgéltél - márpedig minden bizonnyal ugye... akkor nem akadtál bele pl. egy Selective Silence appba? Mert rögtön ott van a többi mellett... én nem kerestem tovább - nem ennyire bonyolult a telefonálási szokásom, hogy whitelist---némamód---és még abból is egy kicsi whitelist... te hát ez már a te problémád... a lényeg, hogy egyetlen pillantással sikerült újabb appot találni a nehéz feladatra, szerintem lesz több is. Én nem tudok helyetted kipróbálni efféle programokat, ugye tudod?
OFF: az mit jelent az adatlapodon, hogy: * A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük! ?
-
domerator
veterán
-
domerator
veterán
Legyetek szívesek és szálljatok le rólam, nem vagyok rosszabb, mint bármelyik fórumozó, a szóban forgó "fórumtárs" provokációja miatt lettem jogtalanul kitiltva nem olyan rég. Azóta az említett fórumtárs ugyanazokat a "hibákat" elkövette többször is, mint ami miatt belém kötött (dupla bejegyzés, indokolatlan hozzászólások postgyűjtés céljából... amivel én lettem megvádolva, flame keltés), mégsem figyelmeztetitek, pláne nem publikusan.
Sokkal durvább megfogalmazásokat találhattok röpke pár kereséssel, nem beszélve arról, hogy rengeteg fórumozó sokkal nagyobb erkölcsi kárt okoz a mindennapi hozzáállásával, mint amit egy-két "csúnya" kifejezés, szóval még egyszer határozottan kérem, hogy ne tegyetek velem negatív kivételt...
-
domerator
veterán
válasz
csaba.apagyi #23157 üzenetére
Azért kérdeztem a zenehallgatást, mert ha a válasz igen, akkor olyan lejátszót kellene keresned, amiben van előerősítés szabályzás (vagy mi a tök... lényeg, hogy egy külön hangerőszabályozó)... van ilyen, csak most meg nem mondom neked, hogy melyik, tippelni tudok: MixZing, PlayerPro, Power Amp (utóbbi fizetős). Ha ilyet találsz, akkor meg van oldva a hangerő kérdés.
-
domerator
veterán
válasz
Probert75 #23156 üzenetére
[moderálva] , mert annak ellenére, hogy büszke őstag, vagy mi, feldob egy olyan kérdést (nem ez volt az első), amire már ezerszer leírták a választ (baxik keresni ő is) és utána úgy eltűnik, mint a szürke szamár a ködben, mert érzi a büdöset. Ha már a nem körültekintő segíteni vágyókat osztjuk ezerrel (jogosan), akkor ezt is meg kellene említeni úgy hiszem, mert így teljes a kép.
[ Módosította: ollie ]
-
domerator
veterán
válasz
csaba.apagyi #23138 üzenetére
Valami nem tiszta... zenehallgatáshoz keresed a hangerőszabályozót ugye?
-
domerator
veterán
válasz
Dyrtyho #23130 üzenetére
Az LG GT540 widgetje innen letölthető (reméljük működik is...)
Nálam már nagyon régóta a Palmary Weather dolgozik és nem is rosszul... csaak éppen nem olyan csicsás, mint az LG, viszont előrejelzéskor nem akar böngészővel a netre menni, hanem saját előrejelzést ad.
-
domerator
veterán
It's shortcut (blame google for that) for network system settings which allows you change 2G-3G and data roaming mode with 2 clicks instead of 4
Ez is a settingsbe visz. Az eredeti kérdező óhaja egy közvetlen 2G/3G kapcsoló, ami csak CM romban létezik és ezt kismillió helyen leírták már, csak épp kényelmesebb +1x megkérdezni...
VD... fene a gyors kezedet...
-
domerator
veterán
válasz
CoolBoy323 #23070 üzenetére
-
domerator
veterán
Cpu Spy-nak van valami alternatívája? Néha nagy hülyeségeket tud jelezni.
-
domerator
veterán
válasz
Gabbana #22799 üzenetére
Tedd fel a QuickPic képnézegetőt, abban ki tudod választani, hogy melyik mappákat hagyja figyelmen kívül és ezt úgy fogja megtenni, hogy azokba beletesz egy .nomedia fájlt, vagyis neked nem kell vele kínlódnod. Ha minden igaz, innentől kezdve a galéria sem látja (cache törlés azért nem árt)
-
domerator
veterán
válasz
RootRulez #22574 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mennyivel jobb az Anysoftnál, mert azt soha nem használtam. Azt tudom, hogy nem volt olyan nyűgöm, amit a Smartkeyboardon nem tudtam volna beállítani.
Ki kell próbálni... végül is pár katt és vissza tudsz állni, ha nem megfelelő.
Ja igen... ami még nekem nagyon fontos volt, az a kurzormozgató nyílbillentyű. Ha megnézed a screenshotot, akkor látod, hogy nálam mindig ott van alul (landscape-ben oldalt) és nem kell bénáznom a kurzorral sem ujjal, sem a hangerőgombokkal. Ezt simán tudja a Smart
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Macska topik
- Formula-1
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest