Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41657 üzenetére
Köszi!
Nekem is ledobál Skype-ról, de eddig mindent megkaptam. Mondjuk a fb alapból egyre szarabb, főleg a chat része, ezt mindenki tudja, tehát hogyha ott nem írok majd vissza valakinek, simán ráfogom hogy nem kaptam meg.
Amúgy ha maga a push úgy működik, ahogy leírtam, akkor OK.
Még arra is rájöttem, hogy ha kirakom a widget-jét widgetpad-re, gyorsan le tudom checkolni, fent vagyok-e. Király!
-
randras
veterán
válasz
decoati #41649 üzenetére
Battery Monitor Widget-el tudod nézni mikor mennyit fogasztott az akksi. Viszont ha restart alatt esik 20%-ot, és a kijelződ is szarakodik, akkor lehet hardveres hiba is. Azt meg, hogy 2-3 hetente indítod újra, felejtsd el, mert összefossa magát annyi idő alatt az android.
-
randras
veterán
válasz
hege1989 #41646 üzenetére
Nna, látom idetaláltál!
Nekem is lenne kérdésem az IM+ Pro push módjával kapcsolatban!
Hogyan működik? Bepipálom a Google Push mode-ot, illetve a Go to Push in background-ot, felrakom egy hétre a Timeout-ot, és ez azt jelenti, hogy 1 hétig folyamatosan fent vagyok?
Azt veszem észre, hogy a program bootolás után elindul, belép az akkokkal, és szépen el is tűnik, szinte már túl szépen. Nincs valami mód, hogy checkolhassam időnként, hogy vent vagyok-e? Nektek jól működik ez a cucc? (7 akkom van hozzákötve, fontos online lennem!)
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41592 üzenetére
Miért, a Google Maps miért azt kéri, hogy kapcsold be a Wi-Fi-t, vagy a GPS-t?
Amúgy köszi, checkolom a progit!
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41592 üzenetére
Ez melyik?
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #41533 üzenetére
Köszi, komplett ROM újratelepítés után is ilyen maradt, valami bug lehet. Megoldottam máshogy!
-
randras
veterán
Találkozott már valami olyannal, hogy egy bizonyos program nem kap (de nem is kér) root jogosultságot, pedig kéne neki?
Van rootom, és minden app rendesen megkapja a jogot, de a System Tuner egyszerűen nem...
Fontos lenne!
-
randras
veterán
Olyan appot keresek, ami képes arra, amire a MIUI beépített zseblámpája: lock screen-en lenyomva a home gombot bekapcsol a LED!
Tudtok ilyet?
-
randras
veterán
Jól érzékelem, hogy Nova Launcher-ben nem lehet mappába rendezni cumót az app drawerben, ha nem veszem meg? A Holo Launcherben pedig egyáltalán nem lehet?
-
randras
veterán
válasz
barnam_ #41437 üzenetére
Egyébként ha valakinek nagyon kell, szerintem még 3k-ért sem drága, mert elég sok mindent tud. Szerintem például a System Tuner, PowerAMP, Titanium Backup is lehetnének sokkal drágábbak a tudásukhoz képest, meg a minőségükhöz. Nagyon sok minőségi app meg ingyenes, pl. Elixir, ES File Explorer, Evernote.
Szóval nem arányosak a dolgok az érképzésben, dehát ez van, most pl. szerencsénk volt.
-
randras
veterán
válasz
fatal` #41422 üzenetére
Akkor már értem, miért nem vettem meg eddig! Mekkora király, hogy észrevettem az akciót, úrist'n...
Köszi!
Van valami jó program, amivel a kezdőképernyőn mappákba tudom rendezni az appok inkonjait? Eddig a Smart Shortcuts-ot használtam, most pedig a HTC Sense mappáit, mert faszán meganimálták, de hátha tudtok valami jobbat...
-
randras
veterán
Valaki megnézné, mennyire árazták vissza?
dekrer: Jól, megmaradnak. Sőt, újratelepítéskor magától visszatelepíti mindet!
-
randras
veterán
És tudod kit csókolj!
-
randras
veterán
Helló!
Az ICS nem hozott magával valami olyasmit, hogy képes szinkronban tartani a Google Chrome-on kereszült szinkronizált cumót? Vagy csak a Chrome mobilos verziója tudja?
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Jóval több volt eddig az OfficeSuite, örülök, hogy random feltűnt, hogy olcsóság van! Így végre nem kell a Polaris meg a többi szar! Arról nem is beszélve, hogy Google Docs-ot, és az Adobe Reader-t is leváltja!
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Azóta is a mobilnet a téma?
Király, remélem betalálnak! Ezt a hsz-t is az 500 megás 4000%-ra kihasznált nettel írom!
-
randras
veterán
válasz
gipsztigris #41132 üzenetére
Talán az Elixir megoldja!
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Na mi került ma reggel az ES File Explorer-be?
Google Drive támogatás!
Gyorsak voltak, menyire imádom ezt a programot!
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40964 üzenetére
100 gigához ha jól tudom, nem juthatsz ingyen, de legyen igazad. Szinkronizálni még valóban nem tud, de szerintem fogja tudni.
-
randras
veterán
válasz
CoolBoy323 #40927 üzenetére
18 hsz-el lejjebb!
-
randras
veterán
válasz
CoolBoy323 #40923 üzenetére
Lehet, hogy nem hülyeség, elég sok mindenkit érdekel a szavazás szerint...
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40910 üzenetére
Nem a fórummotor a lényeg, hanem ami megtölti. Nézd csak meg a HWSW színvonalát... mindkét oldalon.
Aki szavaz, az szavaz, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40908 üzenetére
Szeretnétek-e külön Android alkalmazás ajánló topikot?
(Így gondoltam.)
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40901 üzenetére
Az én ötletem is!!
A szavazást google űrlappal simán meg lehet oldani, ha ez lesz a legnagyobb gond.
atillaahun: Google Docs-on egy Spreadsheet!
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40895 üzenetére
Majd még gondolkodom rajta/figyelem, hogy lenne értelme!
Más: olyan program van, aminek segítségével gépen realtime látom a telefon képernyőjét, és vezérelni is tudom? Kvázi TeamViewer visszafelé...
-
randras
veterán
Ez a topic olyan szerepet is betölt, hogy ha valaki talált valami jót, azt rövid ismertetővel betolja, vagy csak kérés-válasz formában nyomatjátok, mert amikor benézek, mindig csak az utóbbit látom!
Előbbire nincsen igény?
-
randras
veterán
válasz
jegenye77 #40766 üzenetére
Az összes fájl Album tagjéhez állítsd be ugyan azt, a többi nem fontos, de ha ott jársz, megcsinálhatod azokat is!
Ajánlott program (a gépre, nem a telefonra
)
-
randras
veterán
Időzített hangprofil váltás, ha jól értem... Timeriffic - épp csak annyit tud, amennyit kell, de azt jól.
-
randras
veterán
Network Monitor v1.6. - hálózati adatforgalom számláló (van jobb, 3G watchdog)
Quick Settings v1.8.5 - legfontosabb funkciók gyors elérése
Dolphin Browser v1.3.2 - böngésző (van jobb, Dolphin Browser HD, de ICS mellett nem is biztos, hogy kell)
Handcent SMS v2.9.25 - SMS kliensfilmezésre ezt: [link]
többit nem tudom...
-
randras
veterán
válasz
fatal` #40454 üzenetére
Max. respect az itteni munkádért, de ez nem így van!
Ezzel megoldható, habár láttam már olyan telefont, amivel nem működött, és persze root kell hozzá.
Dark Archon: Sensation-ön használtam pont úgy és arra, amire neked kell, ment. Most meg már van dedikált fényképező gombom.
myke01: Ó, dehogynem kell, de szintén root kell hozzá.
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40344 üzenetére
És hogyan is működik egészen pontosan?
-
randras
veterán
válasz
atillaahun #40341 üzenetére
SkyDrive!
szerk.: Reméltem is, hogy nem ennek szól az öröm!
-
randras
veterán
Google Chrome to Phone ra keresnék alternatívát, és olyan programot, ami visszafelé is tudja, tehát telefonról küdhetek gépre linket! Tudtok ilyenről?
-
randras
veterán
Elegem lett. Szükségem van egy normálisan működő Facebook kliensre. FriendCaster Pro-t használtam eddig, de egyre bugosabb az is, úgyhogy szükségem lenne valami jobbra, van ilyen?
-
randras
veterán
Helló!
Biztonsági mentésre a JS Backup-ot használom nagy megelegédessél, épp csak egy (kettő) zavaró gondom van vele: a hívás log visszaállítása után a hívások nem csatolódnak a kontaktokhoz, tehát ha volt egy hívásom X számról, ami XY-hoz van rendelve, a hívást akkor is ismeretlen számként látom a logban. Van ötletetek, hogyan lehetne megcsinálni?
-
randras
veterán
válasz
kavics325i #35370 üzenetére
Nem, elindítom a videót, és közben egy másik appot kezdek el használni. Kikapcsolt képernyővel most is megy.
-
randras
veterán
válasz
kavics325i #35362 üzenetére
Hangot.
De a videó sem hátrány, habár azt nem látom, hiszen háttérben van.
-
randras
veterán
Jól gondolom, hogy a YouTube app nem szól a háttérben?
-
randras
veterán
Amúgy, habár még egy előbbi kérdésemre nem válaszoltatok, feltennék egy újat, hamár ennyire téma a cloud.
Zene cloudból lejátszására nincs valami mód?
Arra gondolok, hogy bevágom a zenéimet gépen valahova, és telóról egy az egyben onnan tudom hallgatni, anélkül, hogy bármi egyebet kellene csinálnom.
-
randras
veterán
Helló!
Nem tudjátok, hogy itt, a Battery Monitor Widget-ben felül mit jelent a drains, charges, és a mellette lévő értékek, illetve oldalt a színes csíkok?Illetve még egy kérdés: eddig azt hittem, tényleg kiváltottam a Dropbox külön appját az ES File Explorer beépített kliensével, de sajnos úgy néz ki, a Copy Public Link hiányzik belőle, nem érhető el mégis valahogy?
-
randras
veterán
Helló!
Használ valaki közületek Battery Monitor Widgetet? Telefont váltottam, eddig nagyon jól működött (egy ideig ezen is), de azt hiszem egy update óta FC-zik. Semmi root, meg ilyenek, stock HTC GB.
-
-
randras
veterán
Helló!
Nagyon remélem, hogy tudtok segíteni, és pozitív választ adtok:
Olyan programot szeretnék Androidra, ami felvesi a képernyőn látható képet!
Tartok tőle, hogy nincs, de hátha...
-
randras
veterán
Helló!
Jelenleg a Connection Checker nevű programot használom arra, hogy visszamenőleg log-oljam, lekapcsolódtam-e véletlenül valamelyik vezetéknélküli hálózatról. Sajnos a program csak az utolsó X állapotot jegyzi meg, nekem szükségem lenne egy olyanra, ami pl. fájlba menti ezt az információt.
Ismertek ilyet?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest