- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! használt már valaki Equalizer appot? Mennyire jók? Csak zenelejátszásnál van értelmük, vagy akár hívásnál a hangminőséget is befolyásolják?
-
volvoguy
addikt
válasz
Psychonaut #22859 üzenetére
CM7-ben van a DSP Manager ugye. Ezt az appot szerintetek gyári (Nexus S ROM)-ra is fel lehet installálni, vagy csak főzöttnél van értelme?
-
volvoguy
addikt
Üdv! A PowerAmp-on kívül még milyen (akár fizetős) zenelejátszó van, amiben van EQ?
-
volvoguy
addikt
Üdv! A marketen nincs még lehetőség olyan vásárlásra, hogy az egyenlegemet terheli meg az App árával? Tehát SIM-el például nem lehet fizetni ugye?
-
volvoguy
addikt
üdv! Tudja valaki hogy a képeken milyen óra-időjárás widget szerepel?
[link] -
volvoguy
addikt
Olyat ugye lehet, hogy van 2 google accountom, és mind a kettő be van szinkronizálva a telómra, csak mondjuk az eggyiken vannak a kontaktok, naptár stb, addig a másik csak a Market miatt van?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Jelenleg a . Androidos telómat nyúzom, és a Lookout nem enged bereggelni, mivel túl sok készülék tartozik az Accountomhoz. Hogy tudom a korábbi készülékeimet "inaktiválni"? Market-en is fenn vannak még..onnan is elszeretném őket tűntetni!
-
volvoguy
addikt
üdv! Az Appbrain és a Fast Web Installer működik úgy hogy nem a webböngészőben nyomok "Install-t", hanem a telefonon az "Appbrain" probramba, és úgy települ kihagyva a Market-et?
-
volvoguy
addikt
üdv! Tudnátok nekem mondani digitális óra widget-et? jelenleg a SIMI Clock-ot használom, de már uncsi. Kipróbáltam az Advanced Clock Pro-t, az egész jó.
Meg Power Control Widget is jól jönne. Jelenleg az Extended Controls megy a gépemen, de ott van még a Widgetsoid is
Köszi!
-
volvoguy
addikt
Üdv! van egy olyan problémám, ami Defy CM7 alatt is feltűnt (azt hittem a CM7 hinába) de most a Nexus S-en is már előfordul, hogy a Marketről akarok valamit letölteni, és a "Starting Download" képernyőt nem hozza be, csak tölt. Szerintem ez nem a telefonom hibája.
Megnéztem a webes Market felületet, és az összes, még a fél éve uninstallált eddig letöltött Appok is ott szerepelnek a My Market Account-nál. Vagyis amikor egy appot töröltem, nem törlődött az Accountom közül..nem lehet hogy ez a baj?
Vagy próbáljam meg ezeket? Esetleg hozzak létre egy új accountot?
-
volvoguy
addikt
Írjátok itt a akksi kalibrációt ROM-csere után. Nos én megcsináltam Recovery-ben, meg utána még töröltem a battstat.bin fájlt is. Ennyi elég? Sajnos nem lettek jobbak az eredményeim mint a 2.2CEE-vel, ami másfél nap volt úgy hogy hozzá se nyúltam a készülékhez 2G módban, minden off-on
-
volvoguy
addikt
üdv! elég jól belaktam a jelenlegi ROM-om, nem akarok mindent elveszíteni az újratelepítés során.
Milyen jó backup appot ajánlotok? Talán a legjobb, ha nem a legjobb a Titanium, de még ott van a MyBackup is.
Melyiket?
Valamint ezek mennyire megbízhatóak? 100%ig úgy állítják vissza a dolgokat, mint ahogy azelőtt voltak?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Go Launcher-ben meglehet valahogy csinálni azt, hogy a dock-on nem 5, hanem csak 3 ikon van!
-
volvoguy
addikt
Üdv! ismertek olyan Launcher-t, ahol az app drawer oldalra lapozható, és még csoportosíthatóak is az ikonok, hogy "Játékok", "Internet" "multimédia" stb???
-
volvoguy
addikt
Üdv! van olyan app, ami a főmenűt rendezi át úgy, hogy vagy oldalra lehessen görgetni ne pedig lefele, és csoportosítani lehessen az appokat? Tudom h valamelyik launcher tudja ezt a funkciót, de nekem a launcher része nem kell, csak a főmenű. köszi
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az normális, hogy SMS-t írok, és ha hosszú ékezetet használok (Ő,Ű,É) egyből már 2 SMS-be fér csak bele az üzenet?
-
volvoguy
addikt
üdv! létezik olyan Call meter progi, amiben külön meglehet adni a hálón belüli (Telenoros vagyok) és a hálón kívüli percdíjakat, és hogy ez alapján mutassa h mennyi lehet még az egyenlegem?
Próbáltam a Call meter NG-t, de ott csak a csúcsidőt lehet beállítani, a többi programnál meg csak egy percdíjat....
van erre mód?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van értelme ezeknek a Battery Saver, Battery Calibration appoknak? A Defy-m üzemidejével nem vagyok kibékülve gyári ROM alatt, érdemes megpróbálnom? Mit ajánlotok?
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Praktikum csomagomhoz jár 3 hónapig 100MB internet ingyen! Hogyan tudom azt beállítani a készülékemen (defy, 2.2) hogy még véletlenül se az egyenlegemről vegye le a mobilnet költségeit???
-
volvoguy
addikt
üdv!
Ha egy appot törlök a telefonomról, mivel hibásan működött, ám szeretném újra telepíteni és használni, akkor mielőtt újra feltelepítem/letöltöm érdemes futtatni Cache Cleaner programot, avagy ha letöröltem, feltelepíthetem újra?
Azért kérdem, mert van egy Windows beidegződésem, ahol ugye minden feltelepített program valamennyire teleszemeteli a rendszert.....Androidnál ez hogy van?
Ha törlök egy appot, akkor nem maradnak fájlmaradékok, szemetek a készüléken mint számítógép esetében?
-
volvoguy
addikt
üdv!
A Defy-men én nem használom a mobilnetet, tehát a GPRS, Edge, HSDPA, 3G abszolútnem megy, csakis wifizem.Mégis a hálózati beállításoknál 3G-re van állítva...
Van ennek így értelme ha a mobilnetet kilőttem? Segít a 3G jobban befogni a jelet, térerőt, vagy csak energiapazarlás, váltsam át 2G-re??
-
volvoguy
addikt
ÜDv!
Ha egy olyan programot szeretnék törölni, amit App2SD-vel az SD-re telepítettem (gyári Android megoldás), akkor először vissza kell helyeznem a telefonra és úgy törölni, vagy nyugodtan törölhetem úgy, hogy az SD-n van a progi, törli onnan rendesen?
-
volvoguy
addikt
válasz
Szabikaa20 #11071 üzenetére
Érdemes ha nem csak a marketről telepítesz appokat, hanem pl. Applanet, vagy PC-ről...én Lookoutot használom
-
volvoguy
addikt
Üdv! létezik olyan app amivel a notifikációs menüt tudom megvariálni, esetleg lecserélni feketére mint a Samsungok és HTC-k esetében,
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az SD kártyára mely programokat érdemes helyhiányában átmásolni? Gondolom a rendszerprogikat (Lookout antivírus, root progik stb.) inkább maradjanak a telefonon, a játékok és más programok meg biztonsággal mehetnek az SD-re?
-
volvoguy
addikt
-
volvoguy
addikt
Üdv! Android 2.2-n a kontaktokhoz a Facebook-képek szinkronizálásában tudna nekem vki segíteni?
A Fiókoknál kiválasztom hogy Facebook...próbáltam ki-be jelentkezni az FB appból, de semmi...szinkronizálás során sem történik semmi, pedig a nevek jól vannak beírva...vmit nem állítottam be? Vagy idővel szedi le a képeket?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Android 2.2 elvileg a facebook-os képeket leszedi a kontaktokhoz. Ehhez nekem kell vmit csinálnom, beállítanom, vagy megcsinálja maga?
-
volvoguy
addikt
ÜDV! Létezik rádióalkalmazás androidra? Sajna az én készülékemen (2.1) elég fapados a rádió, van vmi jobb szoftver erre a célra?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van olyan app, ami egy meghatározott akku töltöttségi szintnél pittyet, hangot ad, hogy lemerül a telefon? Androidban sajna nincs ilyen opció!
-
volvoguy
addikt
A hiba nem egyedi. Nálam is ugyanez volt. Amikor megvettem a 2.1-es Blade-m, 20 SMS után már dobálta a hibaüziket, hogy nincs több hely. Hiába töröltem ki minden SMS-t, akkor sem volt jó.
A megoldás, a Handcent SMS nevű app. Ez SMS kezelő. Én is feltelepítettem, és most már minden okés, vagy 600 SMS van a telómban.
Üzenetkezelésre továbbra is a gyári Androidos progit használom. Hogy akkor minek a Handcent? Szerintem lehet vmiféle bug az oprendszerben, és azzal hogy feltelepítesz egy SMS kezelőt, mind pl. a Handcent "felülvezérled" az Android üzenetkezelőjét.
A lényeg, hogy nálam bevált!
-
volvoguy
addikt
Üdv. A LauncherPro fut a telómon. Most jött ki a legújabb változata. Hogy updateljem? Töröljem le a régit, és újra fel az újat, vagy egyből mehet rá a régire?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Azt hol tudom beállítani 2.1-nél, hogyha töltöre kerül a teló akkor a képernyő kikapcsoljon? mert amúgy kikapcsol, 1 percre van állítva, de ha USB-n van vagy hálózatin akkor nem kapcsol ki....
Köszi!
-
volvoguy
addikt
Üdv.
A vírusírtó progik, mint a Lookout mennyire fogyasztják az akksit ha futnak a háttérben? -
volvoguy
addikt
Üdv. Androidnál lehet olyat csinálni (konkrétan 2.1) hogy a telefon böngészőjével töltök le fájlt? Mint számítógépen? Vagy kell hozzá download manager? Tudtok ajánlani? Egyáltalán megoldható, vagy csak a market?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Próbálta már vki a legújabb Universal Androot-ot,az 1.6.2. beta6-ot? Különbség? Frissíthetem a beta5-öt vagy még kockázatos?
-
volvoguy
addikt
Nekem ez cak a következők miatt fontos. Az ingyenes facebook-ot akarom használni,de a jelenlegi beállítással:
- Mobilhálózatok: pipa
- Csak 2G használata: nincs pipavesz le pénzt a kártyámról...mivel közben a gmailt is szinkronizálja meg etc.
ha csak a 2G-t használom, úgy már nem fog pénzt levenni?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ha a telefonomban (2.1es Android) a "Csak 2G hálózatok használata"-t kipipálom, akkor mi változik?
Rosszabb lesz a vétel, a hangminőség vagy micsoda? (Azt tudom hogy elvileg az akkuidő nő..)
-
volvoguy
addikt
Üdv. a Google naptárban lévő magyar névnapokat valahogy hozzá lehet rendelni a telefonkönyvhöz? Illetve ismerőseim névnapjainál jelezzen a telefon? Megoldható?
Ugyanezt szülinapokkal?
-
volvoguy
addikt
Üdv. vannak ezek a battery life hosszabító appok, amikelvileg kitolják az akku töltöttségét. Hogyan? valóban használhatók? Melyik érdemes próbálni?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Van oylyan hogy egy alkalmazás rosszul települ a telefonra?
Pl. épp Marketről töltök, és befut egy hívás, a telefon meg persze ilyenkor kicsit "megakad", persze minden folytatódik utána ahogy kell, de ezmiatt előfordulhat hogy hibásan töltődik le egy app?
Vagy pl. installálás közben fut be egy hívás, esetleg beszaggat a telefon, ez befolyásolhatja a dolgot?
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #6061 üzenetére
Watchdog Task Manager....fut a háttérben, és 1 percen át figyeli, melyik app terheli a procit jobban mint 40%....persze az értékeket lehetváltoztatni, akár azt is beállíthatod, hogy 20-30%....
-
volvoguy
addikt
válasz
kenny123 #5842 üzenetére
Én is nemrég csináltam hard resetet, először totyakodtam a Titanium backup Pro-val, majd a MyBackup-al, de hagytam őket a fenébe.
SMS-eket, és a Call Log-ot az SMS Backup + progival tudod elküldeni a Gmail-edre, majd ha kész a teló, onnan visszatölteni, hibátlanul működik.
A Kontaktokat pedig amúgy is eltárolja a Gmail. jah és anaptárat is.
A Kontaktokhoz rendelt képek meg ugye nyxílvánaz SD karin vannak, ha azokat nem bántod, megmaradnak, és eltárolja hogy melyik képhez ki volt rendelve.
Szóval SMS Backup+
-
volvoguy
addikt
Üdv. Android platformra vírusírtó progi? Több is van a Marketen. Van értelmük?
töltök le fizetős, PRO verziós appokat oldalakról, és az Applanetet is használom...feltéve ha működik....
-
volvoguy
addikt
válasz
RaveForce #5810 üzenetére
Nálam igen. Letöröltem a képeket az SD kártyámról, letöröltem a thumbnaileket, majd szépen mindent visszamásoltam a helyére. Megoldotta. Ez akkor szarakodik, ha vmi okból nem vagy hibásan készülnek el a kis bélyegképek, pl. amikor csak úgy lerántod a telefont a PC_ről leválasztás helyett.
-
volvoguy
addikt
Ha leformázom az SD karim, de előtte mondjuk lementettem a képeket róla, akkor a formázás után ugyanoda betölthetem őket,ahol voltak, nem kutyulok el semmit?
Mármint a kamerás képeket a Kamera mappápa, a face-ről letöltött képeket pedig a Downloads mappába?
Valamint az Android és az appok újra létrehozzák a kis mappájukat?
-
volvoguy
addikt
Van arra mód, hogy a kontaktok-hoz egyéni csengőhangot adjak? Az Android "gyári módszere" abból áll, hogy névhez csak egy adott listából tudsz választani, ott pedig csak az előre telepített csengőhangok vannak.
De ha én mondjuk mp3 dalt akarok egyéni csengőhangnak,azt hol tudom hozzárendelni egy személyhez? Vagy van erre vmi app?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Oldalnézetes ugrálós játékot tudtok?
-
volvoguy
addikt
Üdv. 2.1-es Androidban zavar, hogy a Bluetooth-on csak 130 másodpercig leszek látható, ezt oltári marhaságnak tartom.
Nincs vmi app, ami ezt felülbírálja, és csak akkor leszek "nem látható", ha én akarom?
-
volvoguy
addikt
oldalnézetes FREE ugrálós játékot tudtok?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Olyan zenelejátszó érdekelne, amiben nem feltétlenül van EQ, csupáncsak szép a kezelőfelülete, netán a zene ritmusát egy kis grafikával vagy animációval adja vissza.
Tipp?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Tudtok vmi jó kis zeneletöltő appot mondani? Ott a TubeMate, de hát videókat zenévé konvertálni nem a legjobb ha a hangminőséget is nézzük.
-
volvoguy
addikt
Zenelejátszó Androidra!!!
A PowerAMP-ot próbáltam, remek app, csak épp a licence-t nem sikerült érvényesítenem, tehát nem tudom használni. MixZing szerintetek mennyivel "visszamaradottabb"? Ugye abban is van EQ, ami nekem fontos, hogy növelni tudja az amúgy elég halk hangerőt.
Tudtok a Mixzing-en kívül más alternatívát?
-
volvoguy
addikt
válasz
szabfila #5480 üzenetére
A ZTE Bladem-en kipróbáltam a JustPictures-t és a QuickPic-et is.
És maradtam a gyárinál. A 2 kipróbált alkalmazás rendesen szaggatott, annyira érzéketlenek voltak, minta kapacitív képernyős telóm lenne...lassan töltöttek be a képek. Bár nekem a QuickPic jobban tetszett, de azért próbáld ki mindkettőt, hátha a Desire megbírkózik velük.
-
volvoguy
addikt
Van különbség aközött, hogy mappát, vagy fájlt a telefon fájlkezelőjében törlök ki/másolok, vagy pedig rákötve a számítógépre, és Windows-on keresztül?
Valahogy én az ilyeneket mindig PC-re kötve végeztem el, mert úgy gondoltam, hogy az mutatja a rejtett fájlokat is,meg biztosabb.
Vagy ezek a műveletek tökéletesen elvégezhetők pl. Az Astro fájlmenedzserben is?
-
volvoguy
addikt
Üdv.
Egy app segítségével megnéztem, hogy a System Cache-m így néz ki:
23.1MB free /41.3MB total
Üríthetem a Cache-t app segítségével, vagy kárt okozok?
-
volvoguy
addikt
Tudtok az Android gyári Galériájánál jobbat?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Működő PowerAMP? Leledzik valahol FULL verzió?
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5378 üzenetére
Köszi mindenkinek. Én általában ha kilépek egy alkalmazásból, akkorrögtönbe is zárom Task Killerrel.
Amúgy ha letörlöm a fenébe a Taskkillert, mennyivel lesz jobb az akkuidőm? Egyáltalán annyit számítana? Hiszen csak a háttérben fut....
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5375 üzenetére
Nade épp az a lényeg....hogyha elfogy a memória, akkor az Android rendszer kilővi az óra, időjárás és battery widgetjeimet is válogatás nélkül?
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5372 üzenetére
És ha kikapcsolom a Task Killert annaklesz vmi más pozitív hatása? Jobb akkuidő, vagy vmi más?
-
volvoguy
addikt
válasz
hodostamas #5369 üzenetére
Nekem a Home képernyőn van egy Clock és egy Battery widget, amik ugye megjelennek az Android gyári feladatkezelőjében is. Ezeknek fontos, hogy állandóan fussanak a háttérben, hiszen csak ú
gy mutatják real-time a valós adatokat.Ha nem teszem ezeket Ignore listára, adott esetben az Android kilövi ezeket is ha kell neki a memória?
-
volvoguy
addikt
Üdv. A Taskkiller prógikról szeretnék megtudni 1-2 dolgot.
ha telepítek egy iylet, az felülbírálja az Android gyári memóriakezelését?
Ara gondolok, hogy az Android a feleslegesnek ítélt programokat szépen kilövöldözgeti. De ha én feltelepítek egy TaskKiller-t, és abban 1-2 alkalmazást Ignore listára teszek, akkor azokat az Android rendszer sem bántja?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Nem tudjátok, hogy a .thumbnails mappában található kis kép ikonok mire valók? Fontosak? an aki azt mondta töröljem őket, mert úgy gyorsabban betöltődnek a képek az Albumban.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Honnan tudom letölteni Androidra a Google Earth alkalmazást? Nincs fenn, vagyis nem találom Marketen.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Advanced Task Killer Pro, vagy inkább Watchdog Task Manager javallott? Kinek melyik jött be?
-
volvoguy
addikt
Létezik, hogy a Wefi nevű program amellett hogy lassítja is a telóm, zabálja is rendesen az akkut? Ugye fut a háttrében állandóan, hogyha talál nyílt wifi hálózatot tudjon rá csatlakozni.
-
volvoguy
addikt
Vmi jó kis Videófelvevő programot nem tudtok, amivel kicsit szebb felvételeket lehet készíteni?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Ha manuálisan telepítek egy .apk alkalmazást, az ugye nem frissül magától, nekem kell mindig a legfrissebbet letöltenem és telepítenem.
Viszont ha az Applanetről töltöm le, akkor az updateli magát, tehát nekem hozzá sem kell nyúlnom?
-
volvoguy
addikt
Olyan alkalmazás vagy fix kéne, ami ha lát Nyílt wifi hálózatot automatikusan csatlakozik rá. a Wefi-t próbáltam, nagyon jó kis app, csak épp zabálja az akksim és lassítja a telefonom.
-
volvoguy
addikt
Ha én nem használok mobilnetet, csak wifi-vel böngészem, melyik nekem a legjobb, legideálisabb Browser?
Ugye van az alap Android. Használom a Skyfire-t, mivel az tud nagyjából flash-t is kezelni.
Fenn van még az Opera és a Dolphin HD is. Ezeket egyáltalán nem használom igazából.
Ki mit ajánl? Skyfire tuti marad.
-
volvoguy
addikt
Ha feltelepítem az Applanetet az felülírja a Marketet? Mert amikor elindítom az Applanetet akkor vmi olyasmit ír ki, hogy "ez a program felül fog írni egy másikat...."
-
volvoguy
addikt
Nem rootolt telefonra van vmi cache pucoló program?
-
volvoguy
addikt
MilyenOffline, adatforgalom nélküli navigációt tudtok Androidra? A telefonom nincs rootolva!!!!
Van a hárombetűs - ájgó, és a Sygic Aura....az ájgóból melyik jelenleg a legfrissebb? És elmegy nem rootolt telón, mivel kb. 30 mega szabad helyem van....
-
volvoguy
addikt
Van arra mód, alkalmazás vagy bármi, ha a telefon Wifi jelet talál, ami Nyílt, automatikusan felcsatlakozzon?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Tudtok vmi appot, ami a Widgetek fül alatt az egybe tartozó widgeteke összefűzi? Mert pl. a SimiClock Widgetből is van vagy 5 egymás alatt, időjárásból meg 6 és olyan izé mindig átgörgetni rajtuk amikor widgetért kutatok.
-
volvoguy
addikt
A HTC Sense időjárás widgetjéhez tudnátok vmi hasonlót ajánlani? Launcher Pro-t használok, ahhoz kéne valami designban is odaillő....ehhez hasonló: [link]
-
volvoguy
addikt
Keresek Energiaellátás/Power Control widgetet, olyat ami a gyári androidban is van, csak éppen átlátszó/háttér nélküli kéne nekem. Tud vki?
-
volvoguy
addikt
Üdv. Szükségem volna egy a kijelzőt nagymértékben lefedő analóg óra widgetre. A kezdőlapomra nem akarok mást kitenni, mint egy órawidgetet, minimaldesign
-
volvoguy
addikt
Egy alkalmazással véletlenül ürítettem a Cache-t a Bladen. Vmi olyasmit írt ki, hogy All Cache data cleared.
Mit tettem pontosan, miket töröltem? Nem kellett volna?
-
volvoguy
addikt
Android felhasználók!!!!
Az normális, hogyha bekapcsolom a telefonom, és bebootol, megnézve az Advanced Task Manager-t vagy 7-8 alkalmazás fut? Van közöttük Marketről letöltött (pl. Handcent SMS) és van gyári (Gmail)
A Szoftver módosítatlan gyári 2.1-es Android, nem piszkáltam a rendszerbe. Kilöttem az alkalmazásoakt, nem töltött be egyik sem újra, csak fura volt, hogy bekapcsolás után ennyi program futott. Nektek is?
-
volvoguy
addikt
Androidra tudtok valami fullos határidőnapló alkalmazást?
-
volvoguy
addikt
Ha sok widgetet rakok ki a képernyőkre, meg sok az ikon, ezek nagyon belassíthatják az oldalak közötti lapozgatást? Tehát hiába néz ki jól egy widget, de zabálja a telefon erőforrását, lassítja? Megakaszthatja?
-
volvoguy
addikt
A LaucnherPro Plus verziójában érhetők csak el az extra funkciók, mint a facebook widgetek meg hasonlók ugye? Az alkalmazás telepítése jár bármilyen veszéllyel, instabilitással, vagy nyugodtan felpakolhatom?
-
volvoguy
addikt
aki használja a Missed Call progit: hol lehet azt beállítani, hogy a LED folyamatosan villogjon, ha mondjuk nem vettem észre a hívást? Mert csak akkor villog, amikor feloldom a képernyőt...amíg el van sötétülve addig nem villog a LED
-
volvoguy
addikt
Nézegettem ezt a Laucher Pro-t. Ha letöltöm és telepítem, akkor a korábbi widgetjeim eltárolódnak, vagy ha úgy döntök, hogy nem jön be a Laucher Proo akkor mindent vissza kell állítanom olyanra, mint korábban volt?
-
volvoguy
addikt
Van olyan program, ami lehetővé teszi, hogy a kijelző ne csak a bekapcsoló gomb lenyomásával éledjen fel, hanem bármelyik gomb lenyomásával?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3198, 94% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest