Hirdetés
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
zho-lee
üzenetére
Kultúrált PH!-sok között ez nagyon kevés értelmetlen (troll) vitahelyzet kialakulásához

Amúgy én nem olvasom el a felhasználói véleményeket a marketen, sokszor csak idióta értelmetlenül megfogalmazott trollkodás az egész, vagy pöfeteggomba módjára benyomott "szar me nem működik!ununstal!!11!1!" szövegekkel van tarkítva az egész, mikor az esetek 90%-ában elég lett volna megcsinálni azt a bizonyos RTFM-et.

És ez fordítva is igaz, a sok zéróbrain user agyonisteníti az amúgy pocsék módon megírt, közel nulla funkcionalitású alkalmazást.De mint írtad:
"Azért veszek érintős készüléket, hogy könnyebben, gyorsabban, és szebben csinálja azt amit tud."Azzal ugye tisztában vagy, hogy az utóbbi kettő egy bizonyos szint után éles ellentétben áll egymással? És a fenti vita alapja is ez volt, hogy mi az ami már túlzottan a csillivillire megy a sebesség rovása árán.
"Inkább abban tudnátok segíteni, hogy olyan voice changer app van, ami hívás közben is üzemel?"
Beszélgetés közben tarts üres WC papír gurigát a szád elé, a hatás garantált

-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
Dehogy lesz nagy vita (legalábbis részemről). Olvastam a hsz-t, és direkt nem is válaszoltam. És pont ezért kérdeztem meg finoman azt is, hogy munkához kell-e az a 3 óra... régebben már én is kifejtettem a véleményem a szerintem "eyecandy" baromságokról (mindenféle fél képernyős órák, meg csillivilli időjárás...), többször nem fogom. Ezt se terveztem hosszabbra, csak a saját szavaival szerettem volna tudatosítani, hogy nem feltétlen van úgy mindenki szemében, ahogy ő gondolja.

-
dokee78
félisten
-
TRob1
veterán
válasz
zho-lee
üzenetére
Na én is újra ráálltam az angol verzióra (eddig a 2.53-as magyar volt fenn). Jó ez a Locker hozzá. (Azért remélem hamarosan lesz hivatalosan is magyar nyelv hozzá, mert már úgy megszoktam.)
(#20490) Dyrtyho: Gondoltam.
Csak poénkodtam kicsit. Ha lejjebb/feljebb olvasol még 2-t, látod hogy nem is én írtam eredetileg, csak copyztam (kis módosítással) 
Aktív témák
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Csak poénkodtam kicsit. Ha lejjebb/feljebb olvasol még 2-t, látod hogy nem is én írtam eredetileg, csak copyztam (kis módosítással)