- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bubi92 #50097 üzenetére
De minek?
Beírod ékezetek nélkül (lehet hogy végig sem kell írnod a szót), és felbukkanó súgóban kiválasztod az ékezethelyes javaslatot...
Ez az esetek 98% -ában elsőre működik. Ha mégsem, kijavítod és ezt követően legközelebb már felajánlja az előzőleg megtanított szót is automatikusan.
-
Oldman2
nagyúr
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
bubi92 #49595 üzenetére
Ahány ember annyi szokás, én feltoltam az AppMonster Pro appot, ami minden app-ot automatikusan elment (verziószámmal a névben) az SD kártyára. Így most 5 verzióig visszamenőleg minden használt app megvan offline.
Persze többek szerint egyszerűbb kimásolni a /data/app alól, de ez automatikusan megcsinálja ugyanazt.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
dokee78 #49479 üzenetére
Ott van az oldalon lentebb...
Letöltés (gapps): http://goo-inside.me/gapps/ (a gapps-gb-t töltsd le, azon belül is mindíg a legfrissebbet!)
-
Oldman2
nagyúr
válasz
cikasz #49421 üzenetére
Tudom fáradtságos mindent végigolvasni. Egyszer már meg lett kérdezve ez, és korrekten meg is lett válaszolva.
-
Oldman2
nagyúr
Létezik-e valami olyan fórumolvasó app, amin a PH fórumait lehet követni?
Ahogy tapasztalom, a Tapatalk ezt sajnos nem tudja.
-
Oldman2
nagyúr
Eddig az AdFree Android majd az AdAway reklámmentesítő alkalmazásokat használtam, de pár napja ezek mellett is megjelennek hirdetések a telefonon.
Van-e ezek mellett valami működő/bevált app még?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
S e t h #48824 üzenetére
Ez a Google kétlépcsős belépésének része.
Olvasd el például ezt a cikket.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tybsen #48777 üzenetére
tybsen
Mivel a GPS használatát mellőzöm, semmi különleges.Egyébként a Llama-tól függetlenül kriminális.
:-(Most feltettem a SenstaioN 3.5-öst, hátha az alatt tényleg jobb lesz.
scapegt
Ez így normális, viszont amikor már Repülős üzemmódban vagy, a WiFi simán visszakapcsolható.
Ilyen állapotban olyan lesz a Telkó, mint egy WiFi-s PDA.
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ sɪɪ - WanamLite V12.3 speedmod #k3-31 -
Oldman2
nagyúr
Van-e itt olyan, aki használja a Spirit FM Radio alkalmazást és van olyan szerencsés, hogy az számára használható is?
Olyan adókat, amik a normál SGS2 Samsung rádióban simán bejönnek, itt még direkt beállítással sem szólalnak meg.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
tybsen #48716 üzenetére
Én meg ezt használom.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim #48606 üzenetére
Az, hogy eltűnt a cwm és a root is, Odin esetében nem meglepő. Tedd fel a megfelelő kernelt ismét.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sonaj0203 #48402 üzenetére
Nem, félreérted. nem a MHz számít, hanem hogy ARMv6 -ra nincs, ARMv7 -re pedig van Flash Player.
Elvileg. Részleteket lásd itt: Adobe Flash Player és az ARMv6 utasításkészlet
-
Oldman2
nagyúr
Augusztus 15-től vége az Androidos Flash-nek.
Töltsétek és archiváljátok, amíg lehet...
:-) -
Oldman2
nagyúr
válasz
Vbazsi2 #48320 üzenetére
Esetleg Voodoo Louder?
Nálam bevált, nagyon szépen működik.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #48264 üzenetére
Írtam a Tasker saját fórumába...
-
Oldman2
nagyúr
válasz
atillaahun #48261 üzenetére
andras: köszi a tippet, megnézem
atillaahun: köszi neked is. A Tasker saját fórumát már megtaláltam, de már az 1-2 onnan letölthető "szkript/xml" példák értelmezése/aktiválása is problémát okozott.
Gondolom több értelme van arra a topikra írnom ezzel kapcsolatosan, de ahogy látom többen is hasonló módon vélekednek (pilótavizsgás?) a Taskerről.
-
Oldman2
nagyúr
Tudnátok nekem egy a Llama - Location Profiles apphoz hasonló, jól működő, nem pilótavizsgás (Tasker) progit ajánlani?
Hosszú idő óta a Llama a (meg is vásárolt) kedvencem, de a 4.x-es Androidok megjelenése óta állandó problémám, hogy a kapcsolgatott hangprofilokból "eltűnnek" a beállított hangok és gondolom emiatt állandóan "néma" a telefon.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #47436 üzenetére
A Multi Mount SD-Card -ról van szó.
Más app, többek között a Multi Mount SD-Card Lite szó nélkül felmegy.
Mi lehet a gond?
-
Oldman2
nagyúr
Most vásároltam egy alkalmazást a Boltból, telepítéskor "Nem áll rendelkezésre elég tárhely." üzenetet kapok.
_Pontosan_ hol kellene elegendő tárhelynek lennie?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
medvezsolt #46660 üzenetére
A Fájlböngészőben megkeresed, elkezded lejátszani, aztán a lejátszó menüjében kiválasztod, hogy legyen ez az alapértelmezett csengőhang.
Mindezt egy alap Androidon is meg tudod tenni...
-
Oldman2
nagyúr
Az mitől lehet, hogy egy SGSII újratelepítést követően "eltűnt" a Google Play alól ez az eszköz?
Csak egy már régen eladott Wayteq XTAB-100 tablet jelenik meg ott.
(Eddig látszott emellett egy ma már a lányom által használt Galaxy 3 és az SGS2 is).
Hogyan lehet az XTAB-ot innen törölni, és miért nem jelenik meg az SGS2?
-
Oldman2
nagyúr
Nagyon tetszik a nemrég valaki által ajánlott Rings Digital Weather Clock, viszont van egy hibája: csak egy helyszín időjárási állapotát tudja mutatni.
Tudnátok-e olyan alkalmazást ajánlani, ami tud több helyszínt is kezelni és jól bevált app?
-
Oldman2
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami olyan jól bevált appot, amivel rendszeres kiadásainkat tudnánk dátum és testreszabhatóan típus szerint is naplózni?
-
Oldman2
nagyúr
iOS alatt van egy általam anno nagyon megkedvelt applikáció (AppZapper), ami folyamatosan jelezte az akciós/ingyenes appokat és az újdonságokat.
Van-e ilyen kipróbáltan jól működő program Android alá is, ami adott esetben (meglepő kívánság) webböngészőből is elérhető?
-
Oldman2
nagyúr
Egy kollégám kérdi, Samsung SGSII (gyári T-s, I9100XXKI1 ROM), hogy megoldható-e hogy SD kártyán 4GB-nál nagyobb fájlokat is lehessen tárolni?
Azaz az alapértelmezett FAT fájlrendszer helyett VFAT vagy valami Linuxos extended fájlrendszer használható-e?
-
Oldman2
nagyúr
Egy ismerősömnek van egy kb. 30e HUF értékű Androidos Tabletje (csak érzékeltetvén, hogy nem egy Galaxy Tab-ról van szó).
Anno a készüléken keresztül hozott létre egy új Google fiókot, aminek a jelszavát mostanra simán elfelejtette. Mivel nem a webes felületen csinálta ezt meg, a különféle biztonsági beállítások elmaradtak (másodlagos emailcím, telefonszám, biztonsági kérdés stb).
A készülék és az applikációk mennek simán, mert azok a jelszót megjegyezték, de most feltelepítette a Google Reader-t és mivel jelszó ohne, nem tudta azt beüzemelni.
Hogy a fenébe tudnánk kideríteni a fiókja jelszavát? Állítólag sehová nincs se felírva, se böngészőben elmentve a jelszó. Fő a biztonság. :-)
A Google Support (vélhetően amiatt, hogy ők úgy látják simán használja a fiókot, eddig nemigen segített)... :-(
Valami ötlet esetleg?
-
Oldman2
nagyúr
Van 2 Samsung Galaxy telefon a családban, mindkettő rootolt, nem gyári fw van rajtuk.
Screenshot -ot hogyan tudunk ezeken készíteni nem a gdb-n keresztül?
-
Oldman2
nagyúr
Sziasztok,
Jelenlegi favorit Lejátszó alkalmazásom a Player Pro. Egyet viszont nem tud, és érdekelne van-e olyan lejátszó, amivel azt meg lehet csinálni, hogy 5-10 sec -et vissza lehessen ugratni vele?
Nem visszatolni egy csúszkát, hanem 1 gombnyomás/érintés -> vissza 5-10 sec (az idő esetleg legyen beállítható).
-
Oldman2
nagyúr
Valamikor hónapokkal/évekkel ezelőtt regisztráltam a Beállítások / A telefon névjegye / Szoftver frissítése pont alatt (Samsung-fiók), de a jelszót elfeledtem.
Hol lehetne ide jelszó emlékeztetőt kérni? A pontba belépéskor megjelenő Szerződésben szó sincs erről.
-
-
Oldman2
nagyúr
A sokak által kedvelt Llama alkalmazással kapcsolatosan lenne egy problémám, remélem tudjátok a megoldást.
A gondom az, hogy a Profilok szerkesztésében ugyan tudom az egyes hangerő típusokat módosítani, de hiába állítom át azokat, nem rögzülnek, külön mentési lehetőséget meg nem találok benne.
Mi a fenét csinálhatok rosszul?
-
Oldman2
nagyúr
A "huge" kifejezésre kerestem rá.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
V.Stryker #28771 üzenetére
Mindamellett hogy elfogadom a Droid sajátosságait, a "majd csinál magának memóriát" kijelentéssel az a gond, hogy egy haverom (aki természetesen Windows-on nőtt fel) jelezte, hogy ez okés is lenne, hanem kapna rendszeresen "kevés a memória" üzeneteket.
512M rendszermemória mellett, egy 7"-os Tableten.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
doddencs #28740 üzenetére
Nálam is engedélyezve van és sokáig nem jöttem rá miért nem frissül egy csomó alkalmazás?
Csak ott várakoznak a Market appban.
Aztán véletlen jöttem rá, hogy (szerintem) helyesen, azok az app-ok, amelyeknek pl. megváltoznak a Jogosultságai, azok manuális megerősítést kívánnak ilyenkor is.
Persze lehet más oka is ennek, de ez számomra bőven elég indok.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
A másik oldalra ez ugyanúgy igaz, mint az Androidra. Vagy fordítva, arra sem.
-
Oldman2
nagyúr
Hol tudom azt beállítani, hogy az alapértelmezett Üzenet formátuma SMS legyen, ne pedig MMS?
Nem találok ilyet, átnézve a ma elküldött Üzeneteimet, van ami MMS van ami meg SMS. A tartalma mindnek közel ugyanaz.
???
Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest