Hirdetés
- 

PROHARDVER!
 KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
 Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
 Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

FeZ...
aktív tag
válasz

ati05

üzenetére
						Én is birkóztam a Google-el több korábbi készülékemen a hívásrögzítés eléréséért (Samsung, Xiaomi, Realme) több programmal is, de ahogy jöttek az újabb Androidok, úgy romlott el a rögzítés, aztán még egy trükk kellett hozzá, meg még egy, végül lehalt az egész mindhárom telón. Most megint egy Samsungot használok pont amiatt, mert ezen (S21 Ultra) meg lehetett oldani a natív rögzítést egy CSC cserével, ami 1 perces mutatvány volt és nem kellett se root-olni, se ROM-ot cserélni rajta. Nos, álom a rögzítés most, tökéletes hanggal mindkét oldalon.
 Elvileg más Samsung-okon is megoldható, de érdemes rákérdezni, mert valamelyik fórumában olvastam olyan típusúról is amin nem működött ez a módszer. (talán A54, de nem biztos, csak egy kósza emlék)  
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- Keresünk dokkolókat
 - Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
 - Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
 - Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
 A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Elvileg más Samsung-okon is megoldható, de érdemes rákérdezni, mert valamelyik fórumában olvastam olyan típusúról is amin nem működött ez a módszer. (talán A54, de nem biztos, csak egy kósza emlék) 

crok
 mobilizmo