Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
Braddock #7535 üzenetére
Szinte mind ilyen.
Sajnos én egyet sem találok. Pedig én csak ilyen egyszerűre gondolok:
Ilyen van a linux tálcáján most nekem. Ennyi elég is lenne. De csak olyat találok, ami egy ikon és rá kell bökni, hogy aztán egész képernyős legyen.Azt sem értem, hogyha kiteszek egy óra widgetet a főlapra és kikapcsolom a gépet, akkor miért tűnik el a következő bekapcsoláskor? (9.7" ANDROID 4.1.1)
Meg korábban is volt egy kérdésem, a DTS hang lejátszásával kapcsolatban, de gondolom ilyet nem lehet, azért nem válaszoltatok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest