Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Szervusztok.
Teljesen új vagyok programozás terén, és el kezdett izgatni ez az android téma.
Első és legfontosabb kérdésem az lenne, hogy melyik nyelvet kezdjem el tanulni most, hogy a néhány év múlva megszerzett tudásom fel tudjam eredményesen használni a jövőbeni csúcstelefonok alkalmazásai bővítésére?
Remélem nagyjából érthető vagyok.
-
fps8
senior tag
Rendben, az menni fog mert 3 hét múlva kint fogok dolgozni.
Egyébként szerinted lenne értelme nyitni egy vállalkozást, hogy segítsem a magyarokat alkalmazásaikból bevételhez? Megbízhatóságom alapján, talán lennének jelentkezők akik rajtam keresztül tennék fel a fizetős alkalmazásaikat mint egy szolgáltatás, és akkor szerződésben rögzítenénk a feltételeket, juttatás arányosságát stb. -
fps8
senior tag
Sziasztok.
Profi grafikus ként, 0 programozó tudással, mennyi esélyem van arra hogy mondjuk piacon eladható skineket gyártsak bizonyos appokhoz? Igazából rengeteg jobbnál jobb ötletem van, és szeretném magam ezen a téren kipróbálni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)