Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgonc83
tag
igen tudom hogy nem lesz könnyű, ezért is kértem hogy esetleg tudtok e ajánlani oldalakat ahonnan tanulhatok!
énmost találtam 1 ilyet- http://dkrmg-android.github.io- jónak tünik de nincs benne minden. ja és hogy még bonyolultabb legyen egy szervert és honlapot is csinálnomkell valósinüleg mert majd regisztrálni és adatrögzítés és információfeltöltés is lesz, mert ezegy szólgátatást nyújtó App lesz

-
morgonc83
tag
válasz
[KgP].Robot
üzenetére
igen akár igy is mondhatnánk de nem feltétlenül. a studió azért sokkal egyszerübbnek tünik.például már összeállítottan az alkalmazásomhoz pár aktivity-t ez ugye a könnyebbik fele- ugymond grafikus felület-és ezeketigy nem kell nekem megirni.de mivel nem vayok programozó(-csak egy phyton könvet olvastamki és gyakoroltam a benne lévő feladatokat eddig-nem volt bonyolult számomra megérteni)
igy kulcsfontosságú dolgokat - parancs szavakat -nemismerek.ezért szeretnékegy oldalt ahol levannak ezek irva- speciál az studiohoz -
morgonc83
tag
sziasztok.
Van 1 nagyon jó ötletem és egy applikációt szeretnék fejleszteni. nem találtam hasonlót se.
most ismerkedem az android studioval (3.0.1)el.
esetleg nem tudtok olyan oldalt ajánlani ahol részletesen le lenne irva a használata? gyorsan tanulok.
nem baj ha nem magyar. thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest