Új hozzászólás Aktív témák
-
kocska86
csendes tag
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy kezdő vagyok az android programozás terén...
A telómhoz szeretnék csinál egy usb háttértár programot. A programom már az alap funkcióját ellátja.Viszont, ha PC-re csatlakoztatom, és valamit írok, vagy valamit törlök az SD kártyáról, akkor az a telefonra való visszacsatolás után nem látszik.
Ha látni akarom az SD kártya tartalmának a változását, akkor újra kell indítanom a telefon.
A kérdés tehát az lenne...hogy milyen módon tudnám az SD kártya teljes tartalmát újra olvastatni?
Próbálkoztam a MediaScannerConnectionClient-el, de sikertelenül.
A kátrya tartalmát ugyan beolvassa, de változásokat nem nem jeleníti meg, vagy nem is észleli.
Gondolom valami hasonló metódus kellene, mint ami bootoláskor lefut, de mivel nem tudom, hogy pontosan mi is az, ezért nem tudtam elindulni ezen a vonalon.
Örülnék, ha valaki tudna útmutatást adni!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest