- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Végül is a futtató masina egyéni paraméterei adják meg,hol kezd majd pusztulni egy túl nagyra nőtt háttér adapter miatt.
Ha azt túl kicsire hagyom akkor viszont a hálózatot terhelem azzal, hogy folyton lekéregetem az adatokat amikor az user le meg fel scrollozgat az ujjával, én meg a háttérben noszogatom az adaptert.
Adott esetben ez a kis mozdulat (amit nagyon sokan úgy használnak hogy szinte észre sem veszik) felesleges adatforgalmi díjat is generálhat.
Mivel ezt egy általánosan használható objektnek szántam volna, legjobb az lenne ha a beállításoknál kilobájtban lehetne paraméterezni hogy hol kezdjen eldobni már korábban letöltött adatokat. (amiket aztán lehet hogy egy pillanat múlva ismét le kell töltenie) Az egyik ablakban, viewban ez lehet hogy ötezer rekordot engedne meg, egy másik nézetnél ahol képek vannak vagy ilyesmi, ott meg csak ötvenet.
Egész délelőtt gyúrtam az OpenAi-t meg a netet, de az összes megoldás kezdemény elhasalt valahol.
Most úgy látszik bámulatos módon nehéz egy tetszőleges objektum konkrét méretét lekérdezni Kotlinban. Nincs egy sima sizeOf.Lehet hogy túlgondoltam, ezt most elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest