Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutyauto
csendes tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Végül is a futtató masina egyéni paraméterei adják meg,hol kezd majd pusztulni egy túl nagyra nőtt háttér adapter miatt.
Ha azt túl kicsire hagyom akkor viszont a hálózatot terhelem azzal, hogy folyton lekéregetem az adatokat amikor az user le meg fel scrollozgat az ujjával, én meg a háttérben noszogatom az adaptert.
Adott esetben ez a kis mozdulat (amit nagyon sokan úgy használnak hogy szinte észre sem veszik) felesleges adatforgalmi díjat is generálhat.
Mivel ezt egy általánosan használható objektnek szántam volna, legjobb az lenne ha a beállításoknál kilobájtban lehetne paraméterezni hogy hol kezdjen eldobni már korábban letöltött adatokat. (amiket aztán lehet hogy egy pillanat múlva ismét le kell töltenie) Az egyik ablakban, viewban ez lehet hogy ötezer rekordot engedne meg, egy másik nézetnél ahol képek vannak vagy ilyesmi, ott meg csak ötvenet.
Egész délelőtt gyúrtam az OpenAi-t meg a netet, de az összes megoldás kezdemény elhasalt valahol.
Most úgy látszik bámulatos módon nehéz egy tetszőleges objektum konkrét méretét lekérdezni Kotlinban. Nincs egy sima sizeOf.Lehet hogy túlgondoltam, ezt most elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bestbuy játékok
- Airsoft
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest