Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
ÓÓ hogy ezt te követted el? Akkor először is
és

Ismerősek voltak a szavaid, ezek alapján haladtam én is, de nem láttam, hogy kitértél e arra, hogy hogy kapja meg a hívó az async task által lekért eredményeket.Nagyon jó a cikk, a teljes ködös semmitnemértek ebből verzióból a nagyjából átlátom részig sikerült fejlesztenem magam miután átrágtam a cikket, köszi, nagy segítség.
Igen, ezen gondolkodtam én is, hogy mivel ez háttér folyamat, közben pont az a lényeg benne, hogy az activity meg közben azt csinálja ami a dolga, ne erre várjon, így az asyncen belül érdemes feldolgozni az eredményeket ha jól értem.
Én úgy gondoltam, hogy paraméterben kap az async egy stringet, hogy hogyan dolgozza fel a kapott eredményt, és hova írjam ki éppen. Gondolom nem érdemes minden alkalomhoz külön teljes Async osztályt létrehozni.(?)
Sok ilyen hasznos cikket még!

Új hozzászólás Aktív témák
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- PS5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 5000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest