Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Házimozi belépő szinten
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
bandi0000
üzenetére
(Nem biztos, hogy segít, de hátha..)
Én nem olyan régen kezdtem el használni a free tier-en túl az egyik projektben, egész pontosan március az első hónap, ami végig blaze plan-ben fut (február közepén váltottunk fizetősre, februárban még nem értük el a fizetős határt, így március elején nem kellett semmit fizetni). Szerintem amint úgy gondolod, hogy kellene egy fizetős funkció, akkor érdemes upgrade-elni blaze plan-re, ugyanis bár már ekkor meg kell adni egy kártyaszámot, de nem von le semmit. Mi jelenleg a beállított budget alatt vagyunk, de eddig nem jött semmilyen levonás / számla. Ennél többet április elején tudok mondani, de ha belegondolsz, mivel a funkciók úgy vannak megadva, hogy "x $ / second", így nekem ebből az jön le, hogy minden hónap elején jön majd valami, hogy ennyit és ennyit fogyasztottál, ezért ennyit és ennyit levonunk. De ha valakinek több tapasztalata van, ossza meg hogy okosodjunk
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest