- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Milyen egeret válasszak?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, én itt fentebb majdnem azonos kérdésben akadtam el.
Ami számomra kiderült:
- Korábban úgy tudtam, hogy a projekt közvetlenül nem átvihető két AS között. GitHub-on keresztül ez biztosan nem így van, két gépen is használom ugyanazt a projektet. De kézzel - a teljes projektet - átmásolni nem tudtam. Ez persze egyébként megfelelően beállított projekt ill. két azonos AS között szól.
- Minden, amivel a fordítás történik a projektben van megadva. Ezeket át tudod nézni, ha az 'Open Module Settings (F4)'-et megnyomod a projekt nevénél. PL. a gradle verziója, sdk verziója, helye stb. mind itt van. Szerintem nálad itt lesz az eltérés, de érdemes egy új projektből "puskázni".
- De ez nem elég, mert nekem pl. gradle.properties file tartalmazza a proxy beállításokat (néha (!) automatikusan beállítja). A fordítás nem megy a nem-proxy-s gépen, ha ez be van állítva!Talán a legegyszerűbb (nálam így volt):
- készítettem egy új projektet, azonos beállításokkal (pl. package name).
- bemásoltam ebbe a lényegi részeket (ez nagyjából a 'main' alatt) a régi projektből - előbb persze töröltem az újat
- érdemes a git mappát is átmásolni, hogy megmaradjon
VAGY
- a TC-ben szépen minden settings file-t összehasonlítgattam az új és régi projektben, abból rájöttem, hogy mi van rosszul beállítva.A két gépemen (ráadásul egyik linux, másik win) sokszor másolgattam két projekt main "belsejét", mindkét gépen külön-külön létrehozott projekt "külső" között. Ez minden további nélkül ment. (Sőt, volt egy harmadik játékos is: AIDE a tableten, az is ment ugyanígy.) De a github-on, miután be bírtam üzemelni az összes proxy-s elérést, ez sokkal egyszerűbb.
De a projekt és a fordító alkatrészek verzióját semmi nem szinkronizálja. Pedig logikus lenne valami kapcsoló, ami a projektet a legújabb AS/gradle/sdk verzióra emeli. Én nem találtam ilyet.
Remélem, segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Linux haladóknak
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Le Mans Ultimate
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest