Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Hát, én itt fentebb majdnem azonos kérdésben akadtam el.
Ami számomra kiderült:
- Korábban úgy tudtam, hogy a projekt közvetlenül nem átvihető két AS között. GitHub-on keresztül ez biztosan nem így van, két gépen is használom ugyanazt a projektet. De kézzel - a teljes projektet - átmásolni nem tudtam. Ez persze egyébként megfelelően beállított projekt ill. két azonos AS között szól.
- Minden, amivel a fordítás történik a projektben van megadva. Ezeket át tudod nézni, ha az 'Open Module Settings (F4)'-et megnyomod a projekt nevénél. PL. a gradle verziója, sdk verziója, helye stb. mind itt van. Szerintem nálad itt lesz az eltérés, de érdemes egy új projektből "puskázni".
- De ez nem elég, mert nekem pl. gradle.properties file tartalmazza a proxy beállításokat (néha (!) automatikusan beállítja). A fordítás nem megy a nem-proxy-s gépen, ha ez be van állítva!Talán a legegyszerűbb (nálam így volt):
- készítettem egy új projektet, azonos beállításokkal (pl. package name).
- bemásoltam ebbe a lényegi részeket (ez nagyjából a 'main' alatt) a régi projektből - előbb persze töröltem az újat
- érdemes a git mappát is átmásolni, hogy megmaradjon
VAGY
- a TC-ben szépen minden settings file-t összehasonlítgattam az új és régi projektben, abból rájöttem, hogy mi van rosszul beállítva.A két gépemen (ráadásul egyik linux, másik win) sokszor másolgattam két projekt main "belsejét", mindkét gépen külön-külön létrehozott projekt "külső" között. Ez minden további nélkül ment. (Sőt, volt egy harmadik játékos is: AIDE a tableten, az is ment ugyanígy.) De a github-on, miután be bírtam üzemelni az összes proxy-s elérést, ez sokkal egyszerűbb.
De a projekt és a fordító alkatrészek verzióját semmi nem szinkronizálja. Pedig logikus lenne valami kapcsoló, ami a projektet a legújabb AS/gradle/sdk verzióra emeli. Én nem találtam ilyet.
Remélem, segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest