- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A folyamatos fájlnyitás-flush-zárás miatti teljesítménycsökkenésen kívül semmi gond nincs vele.
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm a sok ötletet és útmutatót!

Lehet, hogy egy esős délutánt már illene azzal töltenem, hogy végigolvasom a Java-t, nem mindig csak azt, ami éppen kell.Én még nem látom át teljes mélységében, hogy melyik megoldás a jobb/ideálisabb, de azt már látom, hogy a probléma bármelyikkel megoldható. A nyitás/zárást én speciel eddig is minden kiírt blokk köré raktam, nem hiszem, hogy jelentős gyorsulás érhető el egy hosszútávon nyitott file-lal. Viszont egy esetleges adatvesztés jobban zavarna, ha pl. zárás és flush nélkül lépek ki véletlenül a programból.
Annyit viszont már átláttam, hogy ez a worker-thread file-kezelés tud elég csapdás lenni... na ezek a kész megoldások ebben biztosan segítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest