Hirdetés
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Vannak letölthető appok amik csomagban adnak webservert php modullal illetve mysql servert, és phpmyadmint. Ilyeneket próbáltam, volt amit meg is vettem, de mindegyiknél az a baj, hogy a server indítása gombnyomáshoz kötött, ami meg esetleg beállítható h bootkor startolja a servert az is néha bugos, nem indul a server automatikusan telefon reboot után, de a webservert kezelő app fut.
Ilyenkor az én appom ezt érzékeli és újraindítja a webservert kezelő appot, de az továbbra sem mindig indítja el magát a webservert. Ezért olyan megoldás kellene, hogy lenyúlok magáig a webserver programig és azt indítom.
A webserver azért kell, hogy le tudja kérni a programom hogy az adott bejövő hívás telefonszáma benne van e az adatbázisban, mert csak akkor nyit az ajtó. Azért nem sima appon belüli adatbázist használok, mert valahogy távolról tudnom kell adminisztrálni, ezért json -al adom át az adatot a mysqlből az appnak.Mivel szeretném hogy minden éjszaka legyen egy automatikus reboot, ezért fontos hogy megoldjam reboot után minden felálljon rendben, ha pedig nem akkor próbálja javítani.
Remélem sikerült normálisan leírnom.

A ciklusokat értem, sokat tanulmányoztam, rengeteget teszteltem már, de még mindig hajlamos vagyok bekavarodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest