Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Nos, én a fő-fő osztályomban definiált, és gyakorlatilag az egész (nem túl nagy) programomban globálisan (belülről) elérhető tömbökben tároltam az adatokat, így a getView-ban is elérhető volt, nem paraméterből jött be neki. Én egy gridView alá "toltam be" ezt a tömböt, amelyet bizonyos metódusok írtak, bizonyos metódusok olvastak, a grid frissítése meg volt oldva, illetve hát ugye a getView pontosan ezt végezte a módosítások után. Tehát a getView futásakor az adatok már aktuálisak voltak, és mivel "globálisak", ezért lekérdezhetők, felhasználhatók feltételek megfogalmazásához. Szerintem egy kurzort is lehet így használni, de ezt csak gondolom, nem tudom. Lehet hogy kifogásolható a módszerem, de nekem bevált és tetszik, nem látom a hátrányát.
Az említett másik módszer is biztosan járható, én magamnak ezt találtam ki erre a problémára.
-
Sianis
addikt
válasz
SektorFlop
üzenetére
A SimpleAdapter a következő módon működik.
Adott egy List, ebben vannak a ListView sorai gyakorlatilag. A List Map-eket tartalmaz, ami általában String kulccsal, String értékeket tárol. Amikor te megadod a String tömböt az adapternek:
String [] from=new String []{DatabaseHelper.TerhelesNev,DatabaseHelper.TerhelesOsszeg,DatabaseHelper.TerhelesDatum};akkor azt mondod, hogy az ilyen String kulcsokkal elérhető elemeket vegye ki a List adott elemének Map-jéből, majd ezeket az érkeket a másik tömbben magadott id-val megtalálható TextViewkba állítsa be:
int [] to = new int [] {R.id.tvLeiras,R.id.tvKoltseg,R.id.tvDatum};
Ezt mit ad visza a LogCat-ben?
Log.d("Item class:", sca.getItem(position).getClass().getName())Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest