- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Nos, én a fő-fő osztályomban definiált, és gyakorlatilag az egész (nem túl nagy) programomban globálisan (belülről) elérhető tömbökben tároltam az adatokat, így a getView-ban is elérhető volt, nem paraméterből jött be neki. Én egy gridView alá "toltam be" ezt a tömböt, amelyet bizonyos metódusok írtak, bizonyos metódusok olvastak, a grid frissítése meg volt oldva, illetve hát ugye a getView pontosan ezt végezte a módosítások után. Tehát a getView futásakor az adatok már aktuálisak voltak, és mivel "globálisak", ezért lekérdezhetők, felhasználhatók feltételek megfogalmazásához. Szerintem egy kurzort is lehet így használni, de ezt csak gondolom, nem tudom. Lehet hogy kifogásolható a módszerem, de nekem bevált és tetszik, nem látom a hátrányát.
Az említett másik módszer is biztosan járható, én magamnak ezt találtam ki erre a problémára.
-
Sianis
addikt
válasz
SektorFlop
üzenetére
A SimpleAdapter a következő módon működik.
Adott egy List, ebben vannak a ListView sorai gyakorlatilag. A List Map-eket tartalmaz, ami általában String kulccsal, String értékeket tárol. Amikor te megadod a String tömböt az adapternek:
String [] from=new String []{DatabaseHelper.TerhelesNev,DatabaseHelper.TerhelesOsszeg,DatabaseHelper.TerhelesDatum};akkor azt mondod, hogy az ilyen String kulcsokkal elérhető elemeket vegye ki a List adott elemének Map-jéből, majd ezeket az érkeket a másik tömbben magadott id-val megtalálható TextViewkba állítsa be:
int [] to = new int [] {R.id.tvLeiras,R.id.tvKoltseg,R.id.tvDatum};
Ezt mit ad visza a LogCat-ben?
Log.d("Item class:", sca.getItem(position).getClass().getName())Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Quad Core AMD Phenom II X4 965 Black Edition (HDZ965FBK4DGI) processzor
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest