Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
SektorFlop
üzenetére
Én már csináltam ilyet. A position paraméter alapján behozod az aktuális adatot, amivel a getView éppen foglalkozik, majd ezután ezt az adatot építed be a feltételbe, nem magát a position-t.
Ha pl. egy kétdimenziós tömb 1. oszlopát jeleníted meg, akkor valahogy így kell ennek kinézni:mydata=tomb.get(position).get(0);
if (mydata==1) ...A relációs adatbázis mutat némi hasonlóságot a 2 dimenziós tömbbel, ezért hoztam ezt a példát, de a dolgot konkretizálni majd Neked kell. Ha szűrés van az adatbázison, akkor a helyzet persze bonyolultabb.
-
Sianis
addikt
válasz
SektorFlop
üzenetére
Az állapotot meg valahogyan az adapternek megadott elemekből kellene kinyerned? Az adapternek van egy ilyen metódusa: getItem, amivel egy adott pozícióban lévő objektumot kapsz meg.
Ha jól látom a kódodból, akkor ez valahol a háttérben egy List-et rak össze amiben Map elemek vannak. a getItem elvileg egy ilyen Map-et fog neked visszaadni, de nem 100%, viszont ezt Java Debuggerrel könnyen kiderítheted vagy akár az Androidos loggerrel is.
Ebben az elemben ha minden elemed benne lesz ami a db adott rekordjában benne van, ebből már tudni fogod a státuszt és tudod állítani a háttér színét.
Jó így?

Sianis
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest