Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatal`
    titán

Egy kész fw-t szedtem szét és abban kutakodok. Annyira azért nem értek hozzá hogy nagyon mélyen belenyúljak, csak tanulgatom a dolgot de az zavar ha valamivel megakadok. pedig régen már megoldottam ezt a feladatot valahogy, de nem találom hogy akkor mit csináltam.

Az is elég lenne ha a magyar fordítást megtalálnám hozzá, mert van a menüben Kikapcsolás, Újraindítás, Sleep, és a Recovery, de ez utóbbit sajnos Beállításoknak fordították. Ha erre klikkel valaki akkor belép a recoveríbe és sajnos utána nem indul már a CE. ( kettős indítású rendszer)
    Vagy ezt a menüpontot ki kellene venni de legalább a fordítást megcsinálni normálisan.

Régen (nem tudom most a kész cucc hogy néz ki) a SystemUI külön apk volt (valószínű most a priv-appban lehet, ha még így van), a magyar fordítás azon belül a res/values-hu mappában lesz, valamelyik XML-ben megtalálod a kulcsokat, ha tudod "dekódolni" és visszacsomagolni (régebben volt erre valami tool, de se a nevére nem emlékszem, se azt nem tudom, hogy működik-e még).

Új hozzászólás Aktív témák