- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Meshtastic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tudom tudom nem illik de azért még egyszer feltenném a kérdést, mert igazából ketten várunk rá, hátha van tapasztalata valakinek ebben...
adhock hálózatokhoz még mindig nem tud a droid csatlakozni root nélkül? pl icecream-el se javították ezt?

-
törölt tag
válasz
nightmare13
üzenetére
az lett a vége hogy írtam a gyártónak, aztán majd rádobnak valamit. jó hogy 40 párezerért el tudnám hozni és van hozzá gyári 4.0 de ph-n volt az elődjéről teszt és az nagyon csupasz volt, se gmail se youtube se market se más nem volt rajta gyárilag. jó fel lehet dobni, de ezzel azért nem szórakoznék ha nem kötelező
az a baj hogy túl csábító, olcsó hozzá a dokk meg a billentyűzetes tok is... -
törölt tag
sziasztok.
egy gyors kérdésem lenne. kissé megtúrtam a netet, de vagy tényleg nincs, vagy csak rossz keresőszavakkal dobálóztam...
ha nincs gps ill 3g attól még lehet market gyárilag? a kiszemelt a point of view protab 2 xxl lenne, van rá gyári 4.0 frissítés, de igazából ha nincs rá market akkor nem sokat ér, ahogy láttam nagyon közösségi fórumok sincsenek ezzel kapcsolatban (mármint ezen csodára utólag rávasalni a marketet...)
még mindig van ilyen jellegű megkötés a droidban és maradt is 4.0 alatt, vagy nem?
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

az a baj hogy túl csábító, olcsó hozzá a dokk meg a billentyűzetes tok is...
Dr.NX