Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: belevaló projektorokkal tripláz az Acer
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
pure09
csendes tag
Valamit nekem is írjatok! Megköszönném!
[link] -
pure09
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene olcsó tablet ügyben!
Ezek a jelöltek:
[link]Egy fontos kérdés: a wifit képesek olyan távolságból venni a tabok mint egy telefon???
A fő szempont a wifi mellett megbízható legyen a szekér és szervize (elég vegyesen olvastam erről ebben a kategóriában)! Talán a Prestigio lehetne a nyerő elég bő a paletta.A többi nem számít csatlakozó, kamera stb kb egyforma hardverileg mind(1gb, 2mag megvan) pluszt csak a kijelző és az akku adhat bár azt nem tudom mire elég 4gb háttér bővítés nélkül na ez még kérdés főként csak net menne rajta!
Egy sony sam stb közt tudnék dönteni de ezt a sok csájná márkát kütyüt nem nagyon ismerni!Előre is kössz a segítséget fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest