Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• faramuci69

csendes tag

válasz tjb007 #63193 üzenetére

Köszönöm Szépen!

Itt tényleg olcsóbb :). Van esetleg tapasztalatod erről a boltról? Megbízhatóak?
    A Yoga 2-höz is van saját billentyűzet? Itt nem találtam, de lehet megint csak bénázok.

Még van pár technikai kérdésem:
    A wifi jel érzékelője milyen? Van hogy olyan helyen használom, ahol gyengébb a jel. Egyátalán van különbség ezen a téren a hasonló árú tabletek között?

Az Android Kitkat 4.4 upgradelhető 5.0-ra? Érdemes?

Kínai gyártóknál a 4G/LTE nem mindig működik tökéletesen. Van erről tapasztalatod?

Tudásban hogy viszonyul a Z2-höz?

A.

• faramuci69

csendes tag

válasz tjb007 #63158 üzenetére

Köszönöm a gyors választ!
    A két Asus közül a transzformer pad jön be inkább. Ugya billentyűzet nem része a gépnek? Hol lehet megvenni, az árukeresőn nem találtam hozzá való gyári billentyűzetet.

A Lenovoval szkeptikus vagyok egy kicsit, mint márkával, de ez jól néz ki. Azt hiszem ez tetszik jobban, bár vásárlás előtt biztosan megnézek egy kiállított darabot. Kicsit zavaró, hogy az árukeresőn fent van egy csomó Yoga 2 10 colos, különböző árakon. Van windowsos-androidos, de elvileg mind Yoga 2. Van valami oka az árkülönbségne? Miért kerül ~120eFt-ba máshol ue.? A 32 Gb RAM miatt?

Amit te ajánlottal. az 4G-s, és az eMag-nál kapható csak, de ez nem biztos. http://www.emag.hu/lenovo-tab-yoga-2-tablet-intelr-atomtm-z3745-quad-core-1-86ghz-es-processzorral-10-1-ips-2gb-ddr3-16-gb-wi-fi-4g-bluetooth-gps-android-4-4-kitkat-platinaszurke-59-427815/pd/DS9RBMBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=b745a507f79463057978c753582c16de.

Szerinted hol érdemes beszerezni ezt a modelt? Ehhez hol kapható megfelelő billentyűzet.?

A külföldi beszerzést a kinti áron gondoltam. Mitől függ a vám és áfa fizetési kötelezettség? Megállítják ezeket a csomagokat a vámon? Persze a látottak alapján a Yoga 2 elég jónak tűnik. :)

Üdv, A.

• faramuci69

csendes tag

Sziasztok,

Ilyen elvárásoknak valami Friss Tipp?

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
    ~ 10

■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    - Új

■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
    - mindkettő opció. Jobban bízok az aliexpressben mint a körúti-gagyigsm-ben.

■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
    - skype, netezés, játék, email, szövegszerkesztés

■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
    - több opció is érdekelne 1: ~60, 2: ~120 (de az is lehet, hogy végül kettőt vennék, mert több jelentkező is van a családban a használatra. Ekkor a drágább 4G (LTE) lenne)

Jó lenne, ha starpabíró lenne.

Rövid piackutatás után, több termék is megtetszett, de mindnél vannak problémák.
    Ezért is fordulok segítségért hozzátok. :)

Tetszik a drágábbak közül:
    Cube i7 stylus, 10.6, core M - Ez nem csak windowsos? Esetleg van versenyképes kínai alternatívája?
    iPad Air 1 - tudom ez nem androidos, de lehet, hogy megfontolandó alternatíva lehet.
    Sony Z2 -
    Samsungok nem igazán jönnek be.
    A Nexus 9 tetszene, de félek, hogy még nem kiforrott darab, talán a következő generáció. Ráadásul a beszerzése is nehézkes. Van hír arról, hogy a HTC tervez valamit még idén kiadni?

Új hozzászólás Aktív témák