Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz
cidalain #71957 üzenetére
Nincs rögzítve a méret, bár hajlanék a nagyobb kijelző felé, talán praktikusabb lenne neki. Én is ettől tartottam, hogy az intel gyenge lehet neki a snapdragon után, pedig az lett volna a favorit. Ez az MTK proci nem gyenge? Eddig szándékosan kerültem őket. Örültem volna a 410-esek közül valamelyik verziónak, de a ram mennyisége fogott ki rajtam is ott. A samsung tab hardveresen majdnem ugyanaz mint a telefon amit használ, viszont csak 7". Ebből indult a kavarodás is.
-
qfm
őstag
Sziasztok!
Egy idősebb személynek keresnék tabletet, elsősorban internetezésre, youtube-ra, zenehallgatásra, online stream nézésre. Nem kell túl nagy felbontás ebből kifolyólag (én 1280x800-asokat néztem). Wifiről lenne használva, ettől ha van 3G/4G az nem probléma, de nem is kritérium. Megbízhatóságra és gyorsaságra lenne szükség (böngészés terén). Volt korábban a kezemben olyan asus tablet amiben nagyon gyenge volt a wifi, ezt is szeretném elkerülni ezúttal. Az akkut ne kelljen 2 óránként tölteni (a gyenge akkura allergiás) és legyen rajta 3.5" jack (bár ezt lehet mind teljesíti). Viszonyításként jelenleg egy J5 2016 telefont használ, elsősorban a kijelzőméret és az élvezhetőség miatt kellene tablet. Érezhetően gyengébb hardvert nem szeretnék a kezébe adni.
+1: Olyan kellene, amit Edigital/MediaMarkt és hasonló áruházakban betudok szerezni mert péntekre kell. Emag már nem érkezne meg tapasztalatom szerint.
Én ezeket nézegettem, de mivel egyikkel sincs tapasztalatom, így inkább írtam ide. Nyugodtan ajánlhattok teljesen eltérőt is 45, max 50eFt-os keretig.
Samsung Galaxy Tab A 7.0 (SM-T280)
Asus ZenPad Z300CG
Asus ZenPad Z380KL
Huawei MediaPad T1Van ahol a garancia mennyisége jobb, van ahol a cpu és olyan is ahol a memória mennyisége. Android verzió is elavultabb az egyiken ha jól láttam. Kicsit elvesztem, ezért kérnék tanácsot a fent vázolt helyzetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Apple MacBook
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Macska topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest