Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henrico
tag
Adott egy Acer Iconia Tab A200
Drága pici leányzó anno beállított egy jelszót... nem emlékszik, 150 próbálkozás után elzavartam tévézni...
Mit tudok csinálni??
Úgy rémlik az én gmail-emmel volt telepítve, de nem fogadja el azt a jelszót.. a csajszi által beállítottért könyörög.
Mit lehet ilyenkor tenni? Akár újra is húznám, mert nem érdekel milyen cuccai vannak rajta... biztos nem fontos, ha nem jegyezte meg a jelszót sem.
Nem értem miért kellett kódolnia.. a szobában van egész nap az a vacak.. nincs ki elvigye.Próbáltam power gom, plussz volume up.. elindul valami, de utána egy döglött android látszik, hasa felett egy piros háromszöggel. Aztán semmi sem mozdul...
Tudna valaki segíteni? Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest