-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
this is life #33136 üzenetére
Megtettem, köszönöm!
-
Babetta-X
senior tag
Halihó! Köszönöm mindenkinek a múltkori segítséget a választásban, végül egy Samsung Galaxy tab 2.0-a 7 colos kiadás lett a nyertes (4.X-es androiddal). Mivel eddig csak symbiannal (ebben eléggé otthon is vagyok, de sajnos mostmár minek..) és windowssal volt dolgom így az androiddal még van néhány megszoknivalóm, Alcatel 0t-990-essel próbálkoztam, de az régebbi és más tészta is.
Lenne néhány fontosabb kérdésem, hátha ti tudjátok a választ:
1: Alapból a memóriakártyára telepít, ha felteszek egy nagyobb játékot, vagy ehhez hackelni kéne valamit? (2.x-nél még kellett úgy tudom)
2: Megoldható, hogy összekötöm a telefonommal és azon keresztül a mobilnetet használva böngészek?
3:Ha van egy játék/program amihez Aderno grafikus chip kell (pl gta3) az futni fog egy ilyen tabon amiben más grafikus chip van? (úgy gondolom jobb.?)
Segítségeteket ismét nagyon köszönöm!
-
Babetta-X
senior tag
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Én még új vagyok Android és táblapc fronton, de mivel mindig is vonzottak az ilyen kütyük, úgy gondololtam jó lenne leváltani a jó öreg Jornada 720-as hpc-t. ( Már ha tudja még valaki mi az a hpc
)
Szóval a kérdésem, most melyik tablet az amit boltban érdemes megvenni újonnan olyan 25-30e-ig, tudásra annyi a lényeg, hogy azért andorid 4.es legyen rajta, ha már az a legfrissebb, amúgy netezésre lenne főleg használva, esetleg néha egy kis játék (A gta nem lenne rossz, bár gondolom annak a gépigénye jóval nagyobb az alsó kategóriánál)
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest