Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ekkosh
tag
válasz
khalox
üzenetére
Értem... ahogy nézem a régi is 4 magos, és a tesztek alapján az sem túl lages. Nekem nem kell a játék, csak egy szép kijelző, jó akkuidő, szép kezelői felület, és egy sima működéshez elegendő power. Ha aztmondod hogy ez az alap power meglehet a régebbi memopadben akkor azthiszem nekem jobban megéri a 2/3 árért.
-
Ekkosh
tag
Sziasztok. 8"-os tablet vásárlásán gondolkodok. A jó kijelző/felhasználói felület lenne talán a legfontosabb, az időtálló teljestmény mellett + jó akku idő. Leginkább film, könyv, pluralsight training video lenne a felhasználási terület, a játék nem érdekel. 3 jelöltre szűktettem le a keresést, angliában élek, ebayről a következő árakon lehet szinte új "unwanted gift"-eket szerezni.
LG GPad 8.3 - £150
Samsung Tab 3 8.0 - £110
Asus Memopad 8" - £95Gyanítom hogy az LG lenne a legjobb értékű vásárlás, de szerintetek megéri a másfélszeres árat? Az Asus szimpatikus, elég lehet? Bármi más bestbuy? Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3510 /i5-1135G7/16GB/256GB M.2/WIN11/Magyar bill./Jó akku/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Köszi a segítséget.
Vagy épp rossz időben vagyok itt..?
Dr.NX