-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_kickass
tag
Sziasztok! Androidos tablet erdekelne, 10" meretben. Elsosorban filmnezes, olvasas, lightos irodai munka lenne a cel. Ertekelnem, ha Android 10 lenne rajta, bar tudom, ennek a gyakorlati jelentosege keves.
A topikban kicsit olvasgatva arra jutottam, hogy itthoni beszerzessel a Huawei MediaPad T5 lehet a nyero, mig kulfoldrol Teclast T30 esetleg Chuwi Hi9 Plus. Van meg barmi mas, amit erdemes lehet megnezni?
Ha nem, akkor milyen USD arra lojek Teclast ill. Chuwi eseten, es hol tudom vam/afamentesen (EU shippinggel) beszerezni ezeket (GB/BG/Ali/etc.)?
Elore is koszonom a tanacsokat!
UI: bar arat elfelejtettem megadni, szerintem az emlitett harom modell segit a megcelzott savot meghatarozni - nagyjabol 70-ben maximalizalnam a koltest, de ha van jobb vetel 80-ert, szivesen megnezem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest