Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_kickass
tag
Sziasztok! Androidos tablet erdekelne, 10" meretben. Elsosorban filmnezes, olvasas, lightos irodai munka lenne a cel. Ertekelnem, ha Android 10 lenne rajta, bar tudom, ennek a gyakorlati jelentosege keves.
A topikban kicsit olvasgatva arra jutottam, hogy itthoni beszerzessel a Huawei MediaPad T5 lehet a nyero, mig kulfoldrol Teclast T30 esetleg Chuwi Hi9 Plus. Van meg barmi mas, amit erdemes lehet megnezni?
Ha nem, akkor milyen USD arra lojek Teclast ill. Chuwi eseten, es hol tudom vam/afamentesen (EU shippinggel) beszerezni ezeket (GB/BG/Ali/etc.)?
Elore is koszonom a tanacsokat!
UI: bar arat elfelejtettem megadni, szerintem az emlitett harom modell segit a megcelzott savot meghatarozni - nagyjabol 70-ben maximalizalnam a koltest, de ha van jobb vetel 80-ert, szivesen megnezem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX