- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
válasz
szabonagyur #35920 üzenetére
Lehet, hogy többen meg fognak róni, de én teljesen meg vagyok elégedve az Ainol Novo 7 Crystal quad core tablettel. Filmeket akadálymentesen játssza, wifije kitűnő, HDMI-n buta és smart tvt-t egyaránt okosít, normális supportot ígérnek hozzá. Akku ideje 4,5-5,5 óra. Az Antutu-n és az HBO alkalmazáson kívül minden működik rajta, ami az igényeidet illeti. Rootolt rendszer fut rajta, hozzáértők bűvészkedhetnek is kedvükre.
-
vitezfeher
tag
Tud-e valaki olyan tabletet, amely a következőket tudja:
1. 7 hüvelykes kapacitív TFT érintőképernyő.
2. Google Android 2.3 VAGY 4.0
3. WIFI
4. TV-DVB-T EUROPA ( Autóban menet közben is lehessen tv-t nézni)
5. GPS EU térkép magyar nyelv és hang TELEPÍTVE6. Beépített 3G
7. telefonszám hívása és 2G (GSM 900/1800 MHz) és 3G (WCDMA850/1900/2100 MHz)
8. Teljesen magyar menü és operációs rendszer és leírás.
Legtöbbet autóban lesz használva és a gyerekeknek internetes játékra.
9. Tolató radar csatlakoztatható legyen
10. Tolató kamera éjellátó +1db
11. Tartozékként autós tartóval.Előre is köszönöm
-
vitezfeher
tag
Van nálam egy 4 magos Ainol Novo 7 crystal. Első benyomásaim pozitívak. Rootolt 4.1 RAM-mal érkezett, kijelzője gyárilag fóliázott, korrekt. Műanyag burkolata a 70-es évek szappantartójára emlékeztet, a zene, ami megszólal benne, az szintén mintha onnan szólna. Alaphelyzetbe visszaállítva (gyári beállítások vissza) kínaiul rebootol. Elég sok alkalmazást, játékot kipróbáltam rajta, egyikkel sem volt gond futtatás szempontjából. Kettőt kivéve, ami nem más, mint az Antutu, a másik (amin nem lepődtem meg) az HBO GO alkalmazás. Indítás után a betűk egybefüggő foltként jelennek meg és nem történik semmi. Ha valamire kíváncsiak vagytok, szívesen válaszolok - ha tudok.
-
vitezfeher
tag
Hamarosan érkezik egy Ainol Novo 7 Crystal 4 magos tablet. Láttam, többen emlegették korábban. Van-e valakinek tapasztalata minőségéről?
-
vitezfeher
tag
Érdeklődöm, találkoztatok-e Rk2928sdk tablettel, ami 4.1 Androiddal, HDMI csatlakozóval van ellátva. Nekem ugyanis most érkezett egy ilyen 1Ghz procival. Próbálom arra használni, mint az elődjét, amit leginkább multimédiás alkalmazásokkal, tv okosítónak használok Android 2.3-mal. Kíválóan megy rajta az RTL most, HBO GO, amit nem tudok elmondani e új kütyüről. Az RTL most nem kompatibilis, a HBO GO egyszerűen nem akar egy filmet sem lejátszani. Ha érdekel valakit, szívesen írok a további teszteredményekről.
-
vitezfeher
tag
Érdeklődöm, találkoztatok-e Rk2928sdk tablettel, ami 4.1 Androiddal, HDMI csatlakozóval van ellátva. Nekem ugyanis most érkezett egy ilyen 1Ghz procival. Próbálom arra használni, mint az elődjét, amit leginkább multimédiás alkalmazásokkal, tv okosítónak használok Android 2.3-mal. Kíválóan megy rajta az RTL most, HBO GO, amit nem tudok elmondani e új kütyüről. Az RTL most nem kompatibilis, a HBO GO egyszerűen nem akar egy filmet sem lejátszani. Ha érdekel valakit, szívesen írok a további teszteredményekről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest