Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
doni11
tag
válasz
BullZeye #73511 üzenetére
Attól tartok nincs nyitva a bootloader, mert szűz gépről van szó gyári alap beállítással. Még be sem jelentkeztem vele a fiókomba, csak a funkciókat teszteltem és az ujjlenyomat beállításig jutottam el.
Ha nem kapcsoltam volna ki a gépet, akkor az ujjlenyomatommal jelenleg is működne és nem is kéne a kód, de újraindításnál nem elég az ujjlenyomat neki, akkor derült ki, hogy tegnap nem jegyeztem fel az ujjlenyomat-beállításnál megadott kódot.
-
doni11
tag
Sziasztok!
Egy hozzáértő segítségét kérném.
Samsung S2 tab ujjlenyomat beállítását elvégeztem, ahol a megadott biztonsági kódot elfelejtettem. ujjlenyomatra hibátlanul működik a tab, de ha a kóddal akarok belépni, akkor visszadobálja a 30/s várakozási időt és nem fogadja el azt a kódot, amire emlékszem.
Ilyenkor hogyan lehet törölni, vagy átírni a biztonsági kódot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest