- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz12356
tag
sziasztok!
erről a tokról vélemény?
nem esik ki a tablet,jól tartja ez ragasztó?http://www.trust.com/products/product.aspx?ProductCategory=TABLET&ProductGroup=TABLET-COVERS&artnr=19659
-
krisz12356
tag
szerintem vegyél egy nexus 7 refurbished-et az a legjobb megoldás...http://www.edigital.hu/WiFi_tablet/Nexus_7_by_Asus_(NEXUS7-1B014A)_(ujracsomagolt)_tablet_+_Android_4.1-p362982.html
tudom ,hogy majdnem egy 20-al több mint a kereted de én tegnap próbáltam pl. egy myaudio tabot és rémes volt...attól ujraindult,hogy elindítottam a play áruházat...+ szerintem tabot hosszú távra érdemes venni (én ezért vettem egy lg g pad 8.3-at)
-
krisz12356
tag
Sziasztok!
Megvettem az lg g pad 8.3-at viszont nem tudom ,hogy itthon milyen tokot lehetne venni hozzá.
Tud valaki segíteni? -
krisz12356
tag
én ma vettem egy lg g pad 8.3-at és baromi jó,nagyon szép a kijelzője,ipad mininél sztem jobb...nexus 7-et nem néztem meg a "kicsi" kijelző miatt..
egy problémám van , a tok vásárlás...tud valaki infót ,hogy mikor lesz esetleg elérhető az lg smart case illetve ,hogy 8.3 colos kijelzőhöz milyen tokot érdemes venni? -
krisz12356
tag
az új nexus 7 ugyanannyiba kerül mint az lg g pad 8.3...próbáld ki az lg-t és a nexus-t is, én is ezek között vacillálok..mindenképpen az lg-t választanám de a frissítések miatt nem tudom ,hogy megéri-e...a nexusnál nem tudom eldönteni,hogy 7 " az kicsi vagy elég
UI:ha megvennéd egyiket kérlek írd meg privátban a véleményedet
-
krisz12356
tag
válasz
tjb007 #42985 üzenetére
köszi a segítséget...a g padnál fontos a nagyobb kijelzője bár ezt még élőben kell eldöntenem ,hogy mi a kényelmesebb,meg ,hogy ez az 1,3 col nagy különbség-e .... ami miatt jobban tetszik a nexus az a fényerő és hogy biztosabb a frissítés mint az lg-re...nem tudod,hogy meddig lesz támogatva az lg?... 4.4-et megkapja?
-
krisz12356
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy iphone 3gs-t használok,viszont vannak problémáim a gyorsasággal de ezt elnézem,hiszen 4 éves telefonhoz képest azért nem rossz.Viszont szeretnék venni egy tabletet, max 100 ezer forintig.
A telefonomat használnám zenehallgatásra,illetve telefonálásra stb, a tabletet viszont netezésre,játékokra illetve hd filmek nézésére.
2 tabletet néztem ki:LG G pad 8.3, Nexus 7(2013)
Szerintetek melyik éri meg jobban a fentieket tekintve?...esetleg más ötlet?
Előre is kösz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest