Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
Sziasztok
Szeretnék tabletet vásárolni, de nem tudom, hogy mi lenne a megfelelő számomra.
Kizárólag autóban használnám, előadat megjelenítésre, így talán a legfontosabb a sebesség lenne, illetve talán nem lenne rossz, ha teljesen csupasz ROM-ot tudnék feltelepíteni, mindenféle sallang, Google áruház, stb nélkül.
Samsuns A7 Lite T225-öt néztem, illetve Lenovo M8-at, de nem tudom ezek mennyire felelnek meg. Ami talán még lényeges, hogy lehetőség szerint 8" körüli méretű legyen.
Itthoni, külföldi vásárlás egyaránt jó, illetve a használt készüléktől sem zárkózom el.
40-60k közt jó lenne megoldani.Köszi!
-
W1
senior tag
Sziasztok!
MyAudio 708R-re kéne nekem főzött rom, OC miatt. Ötlet? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írjak, ezért írok ide!
A legolcsóbb WINDOWSOS!! tabletet keresem, akár használtan is, mit ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan E olvasó..
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest