- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
10" tabbol mik a jelenlegi jó vételek? 30 nagyon maximum 40 körül van értékelhető vétel? Az Onda V975-el szemeztem, de így hogy elszaladt a dollár már sajnos 45-re jön ki az adók nélkül ami bőven túl lenne a kereten.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54596 üzenetére
Aliról. A 16 gigás kb 280 dollár jó eladótól, az áfával is 85 körül van attól függ mennyi az árfolyam (240-es dollárral számolva tokkal vonóval 87k)- De hardveraprón is szokott lenni, meg a Xiaomishop.hu is fogja forgalmazni kb ugyan ennyiért vagy minimálisan drágábban.
-
nemlehet
őstag
válasz
con_di_B #54588 üzenetére
Mint tulaj ezt minden szempontból meg tudom cáfolni. A thermal throtting ha jelentkezik is nem igazán befolyásolja a játékokat, nekem legalábbis 3 óra Most Wanted illetve 1,5 San Andreas után sem kezdett szaggatni. Nem tudom talán ha órákat benchmarkolsz akkor kijön throttling kimutathatóan.
A bloatware nem tudom mi akar lenni, egyik Xiaomi szoftvert sem kötelező használni (pedig amúgy marha jók) a rendszer meg nincs megpakolva mindenféle hülyeséggel, meglehetősen minimál. A MIUI főleg az új V6 olyan vajsimán fut, hogy öröm nézni. Még az új iPad Air-el rendelkező ismerősöm is azt mondta, hogy nah ilyen ha valami smooth. Semmiféle szaggatás vagy akadozást nem láttam mióta megvan a tablet.
Amúgy kb 2 hetente jön OTA frissítés, új funkciók, támogatás, javítás úgyhogy ezzel a résszel sincs gond.Szerintem a rewiev-k nagy része valami kezdetleges szoftverrel készült, én is sok postot láttam, hogy így meg úgy szaggat, de azok 90%-a nyáron keletkezett, mondjuk októberi postot nem igazán látni.
-
nemlehet
őstag
Az egyik ismerősöm szeretne tabletet venni. Én sajnos ebben az árkategóriában nem vagyok otthon úgyhogy kérnék egy kis segítséget.
10"-os legyen és 30-40-ből kijöjjön. Igazából teljesítményileg egy Galaxy Tab 2 7" volt az amit mondott, hogy olyasmit szeretne, ez szerintem egy nem túl combos követelmény. Külföldi/kínai rendelés is játszik minden gond nélkül, de ebben az esetben az áfa is legyen benne az árban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest