-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gnor27
csendes tag
válasz
cidalain #87837 üzenetére
Ahogy nézelődtem, lehet hogy egy bypass eljárás kellene nekem?:
https://addrom.com/bypass/
Ebben nincs sim kártya így az a verzió kilőve. A szövegfelolvasós youtube videós kijáratot próbáltam de ahol böngészőt kellett volna nyitnia ott egy hülye youtube frissítős robot jött be de a frissítés gomb után visszakerültem a google fiók belépéshez. Ott megint csak az eredeti fiókot engedte volna.
Kábeles megoldás esetleg? -
Gnor27
csendes tag
válasz
https://denver.eu/products/tabletsnotebooks/denver-taq-70332/c-1024/c-1093/p-3216
A google lesz a gond. Azt ki lehet kerülni valahogy? Annyira nem használták hogy az egyiken még a képernyő fólia is rajta van. Dobozában papírokkal. A töltőjét mondjuk nem adta oda mert az gondolom máshoz is jó.
-
Gnor27
csendes tag
válasz
Igen. Ez az a típus. Jelenleg is lehet kapni szóval valamire csak használják.
Android Go edition van rajta vagy mi.
Bekapcsolom, üdvözöl és csatlakozik a wifihez jelszóval. Aztán frissítést keres. Adatok átmásolása vagy új eszköz. Megadom h legyen új. Adatokat ellenőriz bármi is ez...
Aztán jön a fiók ellenőrzése. Google fiókot akar.
Olyan Google fiókkel kell bejelentkeznem amelyet korábban szinkronizáltam ezen az eszközön... Na ezt meg már a tanárnő se tudta...
Megpróbálok belépni a saját google fiókommal de vissza dob. Azt kéri h tulajdonosi fiókkal jelentkezzek be.... -
Gnor27
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene. Kaptam 2 Denver tabletet. Szinte újak bár nem a legmodernebbek. A probléma az hogy van rajtuk jelszó védelem. Talán épp google fiókos. A tableteket tanárok kapták valamilyen akcióban de nem használták a jelszó nincs meg. Műszaki cikk vétele mellé adta ajándékba az illető tanárnő. Aki kapta az se tudta használni emiatt így hozzám került.
A készülék nem lopott!
A gyári visszaállítás után is jelszót kér, vagy valami bejelentkezés félét. Amúgy a dobozán rajt van a "google certified device" címke is.
Hogy lehetne ismét ahsználhatóvá tenni külsőleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest