-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oszi91
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnék tabletet venni születésnapjára. Receptek nézegetésére, illetve mese nézésre lenne használva unokahúgom miatt. 20-30 ezer forintig gondolkodom. Szeretném újonnan venni, de ha tudtok olyat ajánlani aminek lement az ára és még használtan is jó lehet attól se zárkózom el. Hajlandó vagyok külföldről is rendelni ha az szerintetek tényleg megéri az árát és jó vétel (számomra ismeretlen márkát is). Kijelzőméretet nem írok, mert szerintem az összeg erősen lekorlátozza azt. Nyilván jó lenne minél nagyobb, minél jobb felbontással, de az az érzésem, hogy ilyen árban 7-8 colosnál nagyobbat úgy se nagyon kapok.
Szóval remélem ez alapján tudtok nekem ajánlani valami jó kis masinát.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged