- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oraculus
tag
Páromnak jövőre szeretném lecserélni a netbookját és ebben kérném a tanácsotokat.
Mivel sokat gépel mindenféleképpen dokkolóval/billentyűzettel rendelkező, vagy külön vásárolható új érintőképernyős tablet készüléket szeretnék.
- Kijelző méret: min. 10” max. 11,6”
- Wi-Fi/Bluetooth/USB
- SD kártya bővíthetőség
- Gyors hardver
- HDMI vagy microHDMI (nem feltétel)
- 3,5 audió kimenet
- 3G és GPS (nem feltétel)
- Erős napfényben is jól látható
- Hosszú üzemidő
- Magyar ékezetes fizikai-billentyűzet
- Összeg: max. bruttó 140ezer HUFElsősorban irodai programok használatára (Word, Excel, stb.), illetve web böngészésre és zenehallgatásra.
Köszönettel,
Ori -
Oraculus
tag
Megvan az uj tablet keszulek, azon irok.
Egy Alcor e-Pad keszulekrol van szo, tapasztalatok par nap mulva.
Addig is Kellemes unnepeket kivanok mindenkinek. -
Oraculus
tag
válasz
mr.geeZ #1646 üzenetére
Szia!
Hozzászólásodat köszönöm. Egy másik weboldalon volt egy teszt melyek olvasás után úgy döntöttem, hogy nem ezt a készüléket válásztom. Főleg úgy, hogy az Edi*italnál az 50ezer forintos (ajánlott fogyasztói árból) a végén 70ezer forint lett.
Megrendeltem a másik kiszemelt készüléket kb. 50ezer forintért, majd kiderül milyen lesz.
A készüléket csak wifi-n keresztüli internetezésre és filmezésre lesz használva.
Ehhez meg (szerintem) nem kell egy hatszámjegyű 7 colos Androidos tablet készüléket venni. -
Oraculus
tag
Mit gondoltok az Icarus T701 tablet készülékről?
Ára és tulajdonságai alapján elég jó vételnek tűnik (50ezer forintért az Edi*italnál) -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Nezegettem es olvasgattam egy kicsit a tabletek korul, egyenlore 3 darab keltette fel az erdeklodesemet. Viewsonic viewpoint 7, Advent Vega es a ZTE V9. Szerintetek ezek kozul melyikkel erdemes foglalkozni? Az Advent Vega keszuleket tesom tudja beszerezni Angliabol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest