Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok Blogtársak!
Volna egy érdekes kérdésem. Vásároltam ajándékba egy tabletet (olcsó, alap), amúgy jól dolgozik. Beállítottam a Skypet és érdekes módon a hátoldali kamera egy nagyított, kb.1.3-as zoomolt képet továbbít a partner felé. Az adó oldalán a visszanézhető kép jó, rendes nagyságú - pl. egy mellkép van benne - de már a vevő oldalán csak a feje látható, sőt még talán kicsit nagyobb is (a szemei és az orra). A beállításokban nem találok a kamerára vonatkozó részeket, egyszerűen nem lehet lejjebb állítni. Egyébként a zoom-ot újj húzugatással lehet feljebb vinni, de 1-nél lejjebb nem. Pedig az kellene. Kb. felére. Más dolgot lehet állítni a kamerán, de ezt lefelé nem.
Mit lehetne itt tenni? Már próbálkoztam egy kicsinyítő előtét lencsével, de nem igazán jó. Itt valami szoftveres vezérlést kellene betenni. Androidost persze.
Várnám javaslataitokat, hátha van már erre kitalálva valami és nem csak az én problémám.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat. Közben már az egyiket kicserélték iOS-re, oda meg aljzatilag sem jó a mikrós pendrive, külön pendriveket találtak ki. Tiszta őrület. Esetleg van valami átalakító oda? Mivel vettem ajándékba egy 16GB-os OTG-s androidra valót, de ide már nem jó. A másik tablet Androidos, oda tudom csatolni, fogadja is, de oda már nem kell. A harmadik tabletről sok infóm nincs, bár oda be lehet dugni a micros pendrivot, de nem fogadja és van rajta kártyaolvasó is, de az SD kártyát sem fogadja, legalább is sehol sem található meg.
Hát itt tartok egyelőre. Sztem abba is hagyom, csak az ajándék pendrive miatt kezdtem el foglalkozni a dologgal, dehát mostmár okafogyott lett. Maradt egy pendrivem (a sokadik).Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Szia!
Hát így mostmár tiszta, nyilván a műszaki adatok között szerepel ez a funkció, ha keresem. A pendrivokra viszont rá van írva, hogy OTG, de akkor ez felesleges? Vagy ott is kell a funkció működés.
Meg lehet kapni valami OTG kábelt egyes tabletekhez. Az mire jó? Az SD kártyával is van hasonló probléma ezek szerint, mivel símán nem csatlakozik az sem. Oda kell valami csatoló applikáció, vagy driver?
Minden esetre már okosabb vagyok. Így tanúl az ember.
Köszi a gyors választ.Üdv. Pibácsi
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Szia!
Köszi a választ. majd begyüjtöm az adatokat és jelentkezem. Az viszont már biztos, hogy két saját pendrivet próbáltam, ami mindkettő OTG-s. Mindkettőn van síma USB 3.0 és mikro usb dugó. Azt nem tudom, hogy milyen Android van a gépeken, mert ezekre a Pendrivekre rá van írva, hogy Android 4.0, vagy annál nagyobb verzió számúval működik. Ezt még ki kell derítenem.Köszi. Üdv. Pibácsi.
-
pibácsi
senior tag
Szevasztok!
Van a családban 3 féle tablet is, de sajnos az SD kártya bővítést és a pendriveket nem fogadja. Pedig van kártyafogadó hely mindegyiken és a mikro usb is rajtuk van. Nem vagyok járatos az Androidban, de azt olvastam, hogy nem ismeri fel automatikusan ezeket az eszközöket, mint a Windows, hanem külön driver vagy valamilyen aplikáció szükséges. Egyszerűen semmit sem ad elő, amikor valamelyiket is becsatolom. Kérnék egy kis segítséget, hogyan oldjam meg a problémát. Egységes ez? Vagy a tabletek tipusától is függ?
Van egy oldal, ahol elég sok SD kártya csatoló program van fent és egy párat megpróbáltam, de egyik sem hozza be a kártyát.
https://play.google.com/store/search?q=apk%20move%20to%20sdKérném a segítségeteket.
Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX