-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Gyakorlatilag a kafetériás keretből lehet ezt is választani ( elvileg adómentesen), vagy a szép kártyát, vagy még pár dolgot, amit pár éve ellehetetlenítettek, mert közel 70% adót vetnek ki rá.
Azért elvileg adómentes, mert amit írtál árat, annál 25%-al drágábbak ezek az árak. Igaz ez a különbözet most nem az államhoz megy, hanem a szerződéses céghez… -
zolnagy
őstag
Munkahelyi cafetériában lehet kérni tableteket is.
Szerintem elég drágán adják, bár elég szűkös az info róluk.
Ezek vannak:
- Samsung Galaxy Tab S8 5G - 360 e
- Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G - 268 e
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE - 180 eNamost pl. az S8-nál látok olyat guglin rákeresve, hogy X700, meg X706. Van ezek között különbség, mert guglival és Smasung oldalával nem mentem semmire.
Mert pl az itt 360 e-ért kínált tabletet megtaláltam 300e-ért: [link] Ha ez ugyanaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest