Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• envidia

csendes tag

Üdvözletem, remélem jó helyre írok.. vásároltam egy wayteq xtab 9-es kütyüt a fórumon. Semmi gond nem volt vele kipróbálásnál, de én marha itthon természetesen nyomtam egy gyári adatok visszaállítását, hogy csupaszon kezdjek neki a google fiókomnak és a beállításoknak. Törlés visszaállítás után mindig a com.android.phone leáll üzenet fogad. A factoy reset sem segít.. mindig ugyanaz a kör. USB kapcsolatnál (win10) látja a gépem a mappákat. Nincs törölve az előző tulaj egyetlen mappája sem, így gondolom nem müxik a gyári visszaállítás opció rendesen. A gyártó oldaláról megpróbálkoztam a RKBatchTool progival. Feltelepült elindul, de nem lát kapcsolatot a telefonnal. Mitévő lehetek? Nem a tulaj hibája... normális.. párszor használta csak. A következtetésem, hogy először gmail fiókot kellett volna írnom még amikor működött rendesen és utána kellett volna visszaállítást választani nem tudom helyes e, de ettől még a gyári szoftvernek vissza kellett volna állni szerintem. Szerviz? Vagy meg tudom csinálni? Köszönet..

Új hozzászólás Aktív témák