- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Mivel nem találtam megfelelőbb topickot, ezért ide írok a problémámmal:
Van egy SmartQ T19 tabletem, ami véletlen leesett. Azóta bizonyos használati idő után meghülyül az érintés érzékelése. Azt csinálja, hogy a képernyő némely pontjában nem érzékel semmit, máshol meg egy nyomás helyett 7-8-at is érzékel ráadásul teljesen más helyeken. Ilyenkor mindig képernyő off-on, aztán legtöbbször megint minden jó. Már több újratelepítéssel és cache tisztítással is próbálkoztam, de a probléma megmaradt, csak most már sokkal lassabban jön elő(értsd úgy, hogy 1 órát is piszkálom) majd utána egyből megjavul. Kívülről csak a fém hátlapon keletkezett egy pici ütődés, szóval inkább szoftveres bajra tippelnék. Multitouch tesztelővel már többször végigbogarásztam az egész képernyőt, de sehol semmi hiba, nincs specifikus terület, mely érintése után bekövetkezne a gikszer. Esetleg van valami tippetek, hogy mit tudnék tenni?
-
DanielLong
senior tag
Kaptam emailt pandawilltől, melyben azt írják, hogy 170 helyett 110 dolcsi lesz ez a tablet. Szerintem best buy (rk3066, 16gb, ips 1200x800, 7800mah). Ha valakit érdekel, akkor iratkozzon fel hírlevélre, én ott kaptam kupon kódot. Esetleg a sajátomat is odaadhatom valakinek, ez ügyben privátot írjatok.
-
DanielLong
senior tag
válasz
banderasz77 #38540 üzenetére
Szvsz nagyon jó vétel ez is csak úgy, mint a SmartQ. Viszont te most felcsaptál viszonteladónak, vagy mi ez a nagy vásárlási láz? Ha jól emlékszem eredetileg a lányodnak kellett egy gép és a SmartQ-t meg is vetted.
ui: nem tartozik rám a dolog, csak már napok óta látom, hogy mennyire érdeklődsz a két gépért
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem 5 napja pandawilltől és ma láttam, hogy már postázták a cuccomat, azonban az értesítő üzenetben azt írják, hogy a Singapure postával küldik, holott én az ingyenes China Postot választottam. Kaptam egy RF-el kezdődő és SG-re végződő postai kódot is. A kérdésem, hogy ez mennyire hihető? Elkövethettek egy 8 dolláros tévedést?
-
DanielLong
senior tag
Ez a gép 45k-ért mennyivel lehet erősebb mint az előbbi SmartQ? Ha 36k-ért meg tudnám szerezni, akkor melyik érné meg jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest