Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Segítségeteket kérném, megkértek, hogy segítsek új, olcsóbb, 10 colos, otthoni filmnézésre használni kívánt tabletet választani. Mobilnet lényegtelen.
Én nem vagyok otthon a témában, csak a Samsung gépeket ismerem/merem megvenni, de most az olcsóbb kitétel kilövi azt a márkát.
-
Gergello
addikt
Sziasztok !
Nem teljesen világos most ezt nekem, de ez az eszköz tudja - a megfelelő mobilnet előfizetéssel - a leggyorsabb LTE sebességet ?
Samsung Galaxy Tab 4 T535 táblagép, Quad-Core 1.2GHz-es processzorral, 10.1", 1.5GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 4G, GPS, Bluetooth 4.0, Android 4.4.2 KitKat, Fehér
Az egyik legnagyobb hazai webshop-ban van fent 89.900 Ft-ért. (Gondolom nem szabad linkelni.)
Az bizonytalanít el, hogy van ahol beleírják a nevébe, hogy "4G LTE" ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX